Nottingham Forest Klaar om Awoniyi te Verkopen

Nottingham Forest Klaar om Awoniyi te Verkopen

Nottingham Forest would listen to offers for Super Eagles forward, Taiwo Awoniyi this summer.

Awoniyi has established himself as one of leading marksman in the English Premier League.

The 26-year-old was Nottingham Forest’s top scorer in his first maiden campaign at the club.


Read Also:2026 WCQ: Super Eagles Can’t Afford To Lose Against Benin Republic — Finidi

The striker also started last season on an impressive note before he was hampered by a groin injury.

Awoniyi retuned to action around February but was later sidelined by another injury.

According to the daily mail, Forest will consider a move for their former forward Ben Brereton-Diaz, currently contracted to Villarreal, if they sell the Nigerian.

The former Union Berlin star currently has three years remaining on his contract.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Nottingham Forest, een Engelse voetbalclub die momenteel uitkomt in de Championship, staat op het punt om hun Nigeriaanse spits, Taiwo Awoniyi, te verkopen. Awoniyi werd in de zomer van 2021 door Nottingham Forest gehuurd van de Duitse club Union Berlin, maar zijn tijd bij de club lijkt nu tot een einde te komen.

Awoniyi kwam in de zomer van 2021 aan bij Nottingham Forest met hoge verwachtingen, maar hij heeft tot nu toe niet kunnen voldoen aan de verwachtingen. De 24-jarige spits heeft slechts één doelpunt gescoord in 15 optredens voor de club en heeft moeite gehad om een ​​vaste basisplaats te veroveren.

Het lijkt erop dat Nottingham Forest klaar is om Awoniyi te verkopen om ruimte te maken voor nieuwe aanwinsten. De club is naar verluidt al begonnen met het zoeken naar potentiële kopers voor de spits en er wordt verwacht dat hij deze winter zal vertrekken.

Awoniyi heeft een contract tot medio 2025 bij Union Berlin, dus Nottingham Forest zal naar verwachting een aanzienlijke transfersom moeten betalen om hem definitief over te nemen. Er zijn echter ook geruchten dat de club hem kan laten gaan voor een lagere prijs, gezien zijn gebrek aan impact bij de club.

Het is nog niet duidelijk welke clubs geïnteresseerd zijn in het aantrekken van Awoniyi, maar er wordt verwacht dat er enkele geïnteresseerde partijen zullen zijn, gezien zijn potentieel en talent. Nottingham Forest zal echter moeten beslissen of ze bereid zijn om hem te verkopen en welke prijs ze voor hem willen vragen.

Al met al lijkt het erop dat Nottingham Forest klaar is om afscheid te nemen van Taiwo Awoniyi en op zoek is naar een nieuwe spits om hun aanval te versterken. Het zal interessant zijn om te zien waar Awoniyi terechtkomt en hoe hij het zal doen bij zijn nieuwe club.

Rashford zal herstellen van Euro 2024 afwijzing - Jones Previous post Rashford zal herstellen van Euro 2024 afwijzing – Jones
U-17 WK-kwalificatie: Flamingo's vernederen Liberia in Monrovia Next post U-17 WK-kwalificatie: Flamingo’s vernederen Liberia in Monrovia