Euro 2024: Ronaldo zal een cruciale rol spelen voor Portugal – Mourinho

Euro 2024: Ronaldo zal een cruciale rol spelen voor Portugal - Mourinho

Fenerbahce manager, Jose Mourinho, has predicted that Portugal star, Cristiano Ronaldo will play a pivotal role for hos team at the fast approaching Euro 2024.

The Portuguese tactician in a chat with RTP, stated that Ronaldo will score goals at the tournament.

Read Also; Oriental Derby: Enyimba Ready To Put Up A Show Against Rangers — Yemi

“Cristiano is the one who knows how he feels, what his goals are, how the coach wants to use him, whether to play every minute of every game or protect him in key moments.

“But there is a lot that goes on inside that gets between them. He has a lot of influence and he will score his goals.

“I don’t believe he will leave the European Championship without goals.”

Despite his impressive form, Ronaldo faces stiff competition for a starting spot in Portugal’s lineup from the likes of Liverpool’s Diogo Jota, PSG’s Goncalo Ramos, and Joao Felix, who spent last season on loan at Barcelona.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Euro 2024 staat voor de deur en voetbalfans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar het toernooi. Een van de teams die hoog op de lijst van favorieten staat, is Portugal, met superster Cristiano Ronaldo aan het roer. En volgens voormalig manager José Mourinho zal Ronaldo een cruciale rol spelen voor zijn land tijdens het toernooi.

Ronaldo, die momenteel speelt voor Manchester United, is een van de meest getalenteerde en ervaren spelers in het internationale voetbal. Met talloze prijzen en records op zijn naam, is hij een ware legende in het spel. En Mourinho, die Ronaldo goed kent van hun tijd samen bij Real Madrid, gelooft dat de aanvaller van onschatbare waarde zal zijn voor Portugal tijdens Euro 2024.

Mourinho benadrukt dat Ronaldo niet alleen een geweldige speler is, maar ook een echte leider op en naast het veld. Zijn ervaring en mentaliteit zullen van onschatbare waarde zijn voor het Portugese team, vooral in moeilijke wedstrijden. Ronaldo heeft bewezen dat hij op het hoogste niveau kan presteren en zijn aanwezigheid alleen al kan een boost geven aan het zelfvertrouwen van zijn teamgenoten.

Met Ronaldo als kapitein en leider van het team, heeft Portugal een echte kans om ver te komen in Euro 2024. Mourinho gelooft dat Ronaldo de drijvende kracht zal zijn achter het succes van het team en dat hij zijn land naar glorie zal leiden. Het wordt zeker een toernooi om naar uit te kijken voor alle voetbalfans over de hele wereld.

Kortom, Cristiano Ronaldo zal een cruciale rol spelen voor Portugal tijdens Euro 2024, volgens José Mourinho. Met zijn ervaring, talent en leiderschap zal hij zijn team naar grote hoogten leiden en hopelijk de trofee naar huis brengen. Voetbalfans kunnen niet wachten om te zien wat Ronaldo en Portugal zullen bereiken tijdens het komende toernooi.

Arsenal toont interesse in Solanke met een waarde van £65 miljoen Previous post Arsenal toont interesse in Solanke met een waarde van £65 miljoen
Arsenal adviseert Napoli om de vraagprijs voor Osimhen te verlagen Next post Arsenal adviseert Napoli om de vraagprijs voor Osimhen te verlagen