2026 WK-kwalificatie: Super Eagles komen aan in Abidjan voor wedstrijd tegen Benin

2026 WK-kwalificatie: Super Eagles komen aan in Abidjan voor wedstrijd tegen Benin

The Super Eagles have arrived Abidjan ahead of their 2026 FIFA World Cup qualifying fixture against the Squirrels of Benin.

The players and their officials, according to media officer, Promise Efoghe arrived
Abidjan on Sunday afternoon.

They are however expected to observe their final training session ahead of the game later this evening.

Read Also:Paris 2024: National Trials Will Serve As Selection For Nigerian Athletes –AFN Technical Director 

The session will hold at the venue of the game, Felix Houphouet Boigny Stadium, Abidjan.

The highly anticipated encounter will kick-off at 5pm Nigeria time.

The Super Eagles held Bafana Bafana of South Africa to a 1-1 draw in their last game.

The three-time African champions occupy fifth position on the Group C table with three points from three games.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Nigeriaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, is aangekomen in Abidjan voor hun WK-kwalificatiewedstrijd tegen Benin. De wedstrijd vindt plaats op het Stade Félix Houphouët-Boigny, een van de grootste stadions in Ivoorkust.

De Super Eagles staan momenteel op de eerste plaats in hun kwalificatiegroep en hebben tot nu toe een indrukwekkende reeks overwinningen behaald. Met spelers als Victor Osimhen, Wilfred Ndidi en Alex Iwobi in hun gelederen, hebben ze laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn voor elke ploeg.

De wedstrijd tegen Benin belooft een spannende strijd te worden, aangezien beide teams strijden om een plek op het WK van 2026. Benin staat momenteel op de tweede plaats in de groep en zal er alles aan doen om de Super Eagles te verslaan en zo hun kansen op kwalificatie te vergroten.

De Nigeriaanse fans zijn in groten getale naar Abidjan gereisd om hun team aan te moedigen en hen naar de overwinning te schreeuwen. De sfeer in het stadion belooft dan ook elektrisch te worden, met zowel de Nigeriaanse als Beninse supporters die hun team fanatiek zullen steunen.

De Super Eagles zijn vastbesloten om de overwinning mee naar huis te nemen en zo hun positie aan de top van de groep te versterken. Met hun talentvolle spelers en ervaren coach, zijn ze goed voorbereid op de uitdaging die voor hen ligt.

De wedstrijd tussen Nigeria en Benin belooft een spektakel te worden en voetbalfans over de hele wereld zullen ongetwijfeld uitkijken naar dit spannende duel tussen twee Afrikaanse voetbalmachten.

Parijs 2024: Nationale proeven zullen dienen als selectie voor Nigeriaanse atleten - Technisch Directeur AFN Previous post Parijs 2024: Nationale proeven zullen dienen als selectie voor Nigeriaanse atleten – Technisch Directeur AFN
2026 WK-kwalificatie: Super Eagles kunnen zich geen verlies veroorloven tegen Benin Republic - Finidi Next post 2026 WK-kwalificatie: Super Eagles kunnen zich geen verlies veroorloven tegen Benin Republic – Finidi