Mbappé zal aan de verwachtingen voldoen bij Real Madrid – Zidane

Mbappé zal aan de verwachtingen voldoen bij Real Madrid - Zidane

Real Madrid great Zinedine Zidane believes new signing Kylian Mbappe will surpass all expectations at Los Blancos.

Recall that the France international joined Real Madrid from Paris Saint Germain (PSG) recently.

However, in an interview with AS, Zizou stated that he’s confident Mbappe will make history with the club.

Read Also: OFFICIAL: Former Super Eagles Defender Joins English Club Bury FC

“Mbappé is already at Real Madrid,” said Zizou “he is going to make history.

“I think he is going to surprise everyone .”

Former Arsenal boss Arsene Wenger also stated in recent days “The first time I saw Kylian Mbappé I thought: ‘It’s Pelé’, and people thought I was crazy.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Kylian Mbappé, de jonge Franse superster die momenteel schittert bij Paris Saint-Germain, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Real Madrid. En recente berichten suggereren dat Zinedine Zidane, de manager van de Koninklijke, ervan overtuigd is dat Mbappé aan de hoge verwachtingen zal voldoen als hij de overstap maakt naar de Spaanse hoofdstad.

Mbappé is slechts 22 jaar oud, maar heeft al een indrukwekkende carrière achter de rug. Hij won de Wereldbeker met het Franse nationale team in 2018 en heeft talloze individuele prijzen gewonnen, waaronder de Golden Boy Award en de Ligue 1 Speler van het Jaar. Zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid maken hem tot een van de meest begeerde spelers ter wereld.

Zidane, die zelf een legendarische speler was bij Real Madrid en het Franse nationale team, heeft naar verluidt een sterke band met Mbappé en gelooft dat hij perfect zou passen in het team van de Koninklijke. Met spelers als Karim Benzema en Eden Hazard om hem heen, zou Mbappé de kans krijgen om zijn talenten verder te ontwikkelen en zijn stempel te drukken op het Europese voetbal.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan over een mogelijke transfer van Mbappé naar Real Madrid, lijkt het erop dat de geruchten steeds sterker worden. En als Zidane echt gelooft dat Mbappé aan de verwachtingen zal voldoen, dan kunnen we ons verheugen op een spannende nieuwe toevoeging aan het team van de Koninklijke.

Al met al lijkt het erop dat Mbappé klaar is voor de volgende stap in zijn carrière en Real Madrid lijkt de perfecte bestemming te zijn. Als hij inderdaad de overstap maakt naar de Spaanse hoofdstad, kunnen we ons verheugen op nog meer spectaculaire doelpunten en indrukwekkende prestaties van deze jonge superster.

Bernardo adviseert Neves om zich aan te sluiten bij Man City in plaats van Man United Previous post Bernardo adviseert Neves om zich aan te sluiten bij Man City in plaats van Man United
NTF bevestigt toewijding aan het bevorderen van gendergelijkheid Next post NTF bevestigt toewijding aan het bevorderen van gendergelijkheid