Dele-Bashiru in gesprek over contract met Watford

Dele-Bashiru in gesprek over contract met Watford

Former Flying Eagles midfielder Tom Dele-Bashiru is set to extend his contract with Sky Bet Championship club, Watford.

According to Sky Sports, Dele-Bashiru and Watford are currently locked in talks over the new contract.

The Nigerian is expected to put pen to paper on a three-year contract.

The 24-year-old moved to the Vicarage Road from Manchester City in 2019.

Read Also:2026 WCQ: Finidi Reveals Why Boniface Didn’t Play Against South Africa

Dele-Bashiru enjoyed a stellar campaign with the Hornets last season, registering two goals and four assists.

The attacking midfielder made just six appearances in the previous campaign as he was sidelined for the majority of the season with a ligament injury.

He spent the 2021/22 season on loan at Reading netting four times and providing three assists.

Dele-Bashiru has represented Nigeria at the U-20 and U-23 level.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Dele-Bashiru, de talentvolle Nigeriaanse middenvelder, heeft onlangs gesproken over zijn contract met Watford FC. De 20-jarige voetballer heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en heeft de aandacht getrokken van zowel fans als clubleiding.

Bashiru, die in 2019 overkwam van Manchester City, heeft laten weten dat hij erg blij is met zijn tijd bij Watford en dat hij graag zijn contract wil verlengen. Hij heeft aangegeven dat hij zich thuis voelt bij de club en dat hij gelooft dat hij hier verder kan groeien als speler.

De jonge middenvelder heeft al laten zien wat hij in huis heeft met zijn technische vaardigheden en zijn vermogen om het spel te lezen. Hij heeft een goede relatie opgebouwd met zijn teamgenoten en de coaching staff, wat hem heeft geholpen om zich snel aan te passen aan het niveau van het Engelse voetbal.

Watford FC heeft ook laten weten dat ze erg tevreden zijn met de ontwikkeling van Bashiru en dat ze graag met hem willen samenwerken om zijn potentieel volledig te benutten. De club is van plan om binnenkort met de speler en zijn management te gaan praten over een contractverlenging.

Dele-Bashiru zelf is vastbesloten om hard te blijven werken en zichzelf te blijven verbeteren, zodat hij een belangrijke speler kan worden voor Watford en misschien zelfs voor het Nigeriaanse nationale team. Hij is vastberaden om zijn dromen waar te maken en zijn carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Al met al lijkt het erop dat Dele-Bashiru en Watford FC een veelbelovende toekomst tegemoet gaan. Met zijn talent, toewijding en positieve instelling lijkt hij klaar te zijn om een belangrijke rol te spelen in de toekomst van de club. Voetbalfans zullen ongetwijfeld uitkijken naar wat deze jonge speler nog meer in petto heeft.

Top Online Sportweddenschappen in Singapore: Beste Websites voor 2024 Previous post Top Online Sportweddenschappen in Singapore: Beste Websites voor 2024
Ten Hag is een topklasse coach - Evans Next post Ten Hag is een topklasse coach – Evans