Vinicius verdient de Ballon d’Or Award – Benzema

Vinicius verdient de Ballon d'Or Award - Benzema

Karim Benzema has tipped Real Madrid star, Vinicius Junior to win this year’s Ballon d’Or.

Despite Jude Bellingham being considered a frontrunner for the Ballon d’Or after a stellar debut season at the Santiago Bernabeu Stadium, Karim Benzema has a different opinion.

Read Also: 2026 WCQ: Onuachu Leads Attack; Dele-Bashiru, Iheanacho, Lookman Start

The Frenchman expressed his thoughts on Instagram, sharing a photo of Vinicius Junior scoring in the Champions League final with the caption. ‘Vinicius for Ballon d’Or’.

Vinicius ended the season with an impressive record, tallying 24 goals and 10 assists across 39 appearances for Real Madrid.

However, the Brazilian is sure to face stiff competition from Bellingham in his hope of winning one of football’s most prestigious individual honours.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Vinicius Junior, de jonge Braziliaanse aanvaller van Real Madrid, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. Zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid hebben hem tot een van de meest opwindende talenten in het voetbal gemaakt. En nu wordt er gesproken over de mogelijkheid dat hij de prestigieuze Ballon d’Or Award zou kunnen winnen.

Hoewel Vinicius nog maar 21 jaar oud is, heeft hij al laten zien dat hij klaar is om de wereld te veroveren. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van Real Madrid in de afgelopen seizoenen, met belangrijke doelpunten en assists in cruciale wedstrijden. Zijn samenwerking met ervaren spelers als Karim Benzema heeft zijn spel naar een hoger niveau getild en heeft Real Madrid geholpen om grote successen te behalen.

Karim Benzema, de ervaren spits van Real Madrid, heeft ook een geweldig seizoen achter de rug. Hij heeft laten zien dat hij nog steeds een van de beste aanvallers ter wereld is, met zijn doelpunten en assists die Real Madrid naar overwinningen hebben geleid. Zijn samenwerking met Vinicius heeft het team versterkt en heeft hen geholpen om zowel nationaal als internationaal succes te behalen.

De discussie over wie de Ballon d’Or Award verdient tussen Vinicius en Benzema is een interessante. Aan de ene kant hebben we Vinicius, de jonge sensatie die de wereld heeft veroverd met zijn snelheid en technische vaardigheden. Aan de andere kant hebben we Benzema, de ervaren spits die nog steeds op topniveau presteert en Real Madrid naar succes leidt.

Het is duidelijk dat beide spelers van onschatbare waarde zijn voor Real Madrid en dat ze allebei een sterke zaak hebben voor het winnen van de Ballon d’Or Award. Of het nu Vinicius is die wordt erkend voor zijn jeugdige talent en opwinding, of Benzema die wordt beloond voor zijn ervaring en doelpunten, het is duidelijk dat Real Madrid twee van ‘s werelds beste spelers in hun gelederen heeft.

Het zal interessant zijn om te zien wie uiteindelijk de Ballon d’Or Award wint, maar één ding is zeker: zowel Vinicius als Benzema verdienen erkenning voor hun prestaties op het veld en hun bijdrage aan het succes van Real Madrid. Het is een spannende tijd voor voetbalfans over de hele wereld en we kunnen niet wachten om te zien wie er met de prestigieuze prijs vandoor gaat.

2026 WK-kwalificatie: Onuachu leidt aanval; Dele-Bashiru, Iheanacho, Lookman starten Previous post 2026 WK-kwalificatie: Onuachu leidt aanval; Dele-Bashiru, Iheanacho, Lookman starten
Liveblog Nigeria tegen Zuid-Afrika - Kwalificatiewedstrijd WK 2026: Groep C Matchdag 3 Next post Liveblog Nigeria tegen Zuid-Afrika – Kwalificatiewedstrijd WK 2026: Groep C Matchdag 3