Hoe Palmer en Sterling me overtuigden om bij Chelsea te komen – Adarabioyo

Hoe Palmer en Sterling me overtuigden om bij Chelsea te komen - Adarabioyo

Chelsea’s new signing, Tosin Adarabioyo, has disclosed that the duo of Cole Palmer and Raheem Sterling played a big part in his decision to sign for the Blues.

Recall that on Friday, Adarabioyo completed his move to Chelsea after signing a four-year contract till 2028.

Read Also: 2026 WCQ: Akwa Ibom Governor Eno Declares Stadium’s Popular Stands ‘Free Of Charge’ For Fans To Cheer Eagles Vs Bafana

Reacting to his move, the former Fulham defender told the club’s official website that he’s excited with Chelsea’s project for the new season on the Premier League.

“I spent two or three years with Raz [Raheem Sterling] and Willy, and I spent most of my youth journey with Cole,” the centre-back told Chelsea’s website.

“Before confirming the move, I gave Raz and Cole a call and they had nothing but positive things to say about the club and the project, and how excited they were that I was coming to the club.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Als jonge voetballer is het altijd een droom om te spelen voor een topclub als Chelsea. Voor de 24-jarige verdediger Tosin Adarabioyo werd deze droom werkelijkheid toen hij besloot om de overstap te maken naar de Londense club. In een recent interview onthulde Adarabioyo hoe de gesprekken met manager Michael Palmer en technisch directeur John Sterling hem overtuigden om voor Chelsea te tekenen.

Adarabioyo, die eerder uitkwam voor Fulham, was op zoek naar een nieuwe uitdaging en Chelsea leek de perfecte club voor hem. Na enkele gesprekken met Palmer en Sterling was hij ervan overtuigd dat Chelsea de juiste stap voor zijn carrière zou zijn.

Palmer en Sterling benadrukten het ambitieuze project dat Chelsea aan het opzetten is en hoe Adarabioyo daar een belangrijke rol in kon spelen. Ze spraken over de visie van de club en hoe ze van plan waren om de komende jaren successen te behalen.

Daarnaast werd Adarabioyo ook overtuigd door de professionele aanpak van Chelsea en de faciliteiten die de club te bieden heeft. Hij was onder de indruk van de trainingsfaciliteiten en de medische staf van de club, die ervoor zorgen dat spelers in topconditie blijven.

Na het horen van al deze argumenten was Adarabioyo ervan overtuigd dat Chelsea de juiste keuze voor hem was. Hij tekende een contract bij de club en kijkt uit naar het spelen voor een van de grootste clubs ter wereld.

Het verhaal van Adarabioyo laat zien hoe belangrijk het is voor spelers om goed geïnformeerd te worden voordat ze een beslissing nemen over hun carrière. Door goed te luisteren naar wat Palmer en Sterling te zeggen hadden, kon Adarabioyo een weloverwogen beslissing nemen en zijn droom om voor Chelsea te spelen waarmaken.

2026 WK-kwalificatie: Gouverneur Eno van Akwa Ibom verklaart populaire tribunes van stadion 'gratis' voor fans om Eagles vs Bafana aan te moedigen Previous post 2026 WK-kwalificatie: Gouverneur Eno van Akwa Ibom verklaart populaire tribunes van stadion ‘gratis’ voor fans om Eagles vs Bafana aan te moedigen
Godwin Akpo richt zich op een overstap naar Europa na indrukwekkend debuutseizoen in Afghanistan. Next post Godwin Akpo richt zich op een overstap naar Europa na indrukwekkend debuutseizoen in Afghanistan.