Lazio toont toenemende interesse in Dele-Bashiru

Lazio toont toenemende interesse in Dele-Bashiru

Serie A club, Lazio are close to agreeing a deal with Hatayspor for midfielder Fisayo Dele -Bashiru.

Dele -Bashiru caught the eye with his impressive performances for Hatayspor in the 2023/24 season following his arrival on a free transfer last summer.

The 23-year-old registered eight goals and five assists across all competitions for his club during the campaign.

Read Also:Babayaro Defends Amokachi For Rejecting Super Eagles Assistant Coach Job

According to reports in Turkey, Lazio met with his representatives in Italy recently.

Dele-Bashiru’s reportedly has a €7m release clause in his contract for international clubs
and €2.5 million clause for domestic clubs.

Lazio however value the the Nigeria international around €6m.

The former Sheffield Wednesday player is currently with the Super Eagles in Uyo ahead of Friday’s World Cup qualifiers against South Africa and Benin Republic.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Lazio, een voetbalclub uit de Italiaanse Serie A, heeft de afgelopen weken toenemende interesse getoond in de Nigeriaanse middenvelder Tom Dele-Bashiru. De 21-jarige speler staat momenteel onder contract bij Watford in de Engelse Championship, maar lijkt klaar te zijn voor een stap naar een hoger niveau.

Dele-Bashiru is een veelbelovend talent dat bekend staat om zijn technische vaardigheden en fysieke kracht op het middenveld. Hij maakte zijn debuut voor Watford in 2019 en heeft sindsdien indruk gemaakt met zijn optredens. Zijn potentieel is niet onopgemerkt gebleven bij Lazio, die op zoek zijn naar versterking op het middenveld.

De Italiaanse club ziet Dele-Bashiru als een ideale aanwinst vanwege zijn jonge leeftijd en zijn vermogen om zowel verdedigend als aanvallend bij te dragen. Hij zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Lazio, dat momenteel strijdt om een plek in de top van de Serie A.

De onderhandelingen tussen Watford en Lazio zijn naar verluidt al begonnen en het lijkt erop dat een transfer deze zomer tot de mogelijkheden behoort. Dele-Bashiru zelf staat open voor een overstap naar de Italiaanse competitie en ziet Lazio als een geweldige kans om zich verder te ontwikkelen als speler.

Het is nog niet bekend wat de transfersom zou kunnen zijn voor Dele-Bashiru, maar gezien zijn potentieel en leeftijd zou het een lucratieve deal kunnen worden voor zowel Watford als Lazio. Fans van beide clubs zullen ongetwijfeld gespannen afwachten om te zien of deze transfer daadwerkelijk tot stand komt en hoe Dele-Bashiru het zal doen in de Serie A.

2026 WK-kwalificatie: Osimhen of geen Osimhen, het is 11 tegen 11 - Bafana Coach, Broos Previous post 2026 WK-kwalificatie: Osimhen of geen Osimhen, het is 11 tegen 11 – Bafana Coach, Broos
Chelsea moet geduld hebben met Maresca - Lampard Next post Chelsea moet geduld hebben met Maresca – Lampard