Inter Milan in onderhandeling met Udinese voor Super Eagles-doelman

Inter Milan in onderhandeling met Udinese voor Super Eagles-doelman

Inter Milan are in negotiations to sign Udinese and Nigeria international goalkeeper Maduka Okoye, who is valued at €12m plus bonuses.

Serie A champions Inter are in search of a younger shot-stopper to be the heir to Yann Sommer and do not seem intent on activating their option to buy Emil Audero, who spent this season on loan from Sampdoria.

According to Sky Sport Italia transfer expert Gianluca Di Marzio, Okoye is high on the Inter wish-list and they are in talks to get a deal done this summer.

Okoye was not the first choice at Udinese, but eventually proved decisive to secure their safety on the final round of the Serie A season.

He turns 25 in August and has 16 senior caps for Nigeria, under contract at the Bluenergy Arena until June 2027.

Formerly at Watford and Sparta Rotterdam, he joined Udinese in August 2023 and secured 22 appearances this season between Serie A and the Coppa Italia.

He is currently with the Super Eagles in Uyo ahead of Friday’s World Cup qualifiers against South Africa and Benin Republic.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Inter Milan is momenteel in gesprek met Udinese over de mogelijke transfer van Super Eagles-doelman, Francis Uzoho. De Italiaanse club is op zoek naar versterking op het gebied van keepers en heeft de 22-jarige Nigeriaanse international als een potentiële kandidaat op het oog.

Uzoho staat bekend om zijn indrukwekkende reflexen en atletisch vermogen, en heeft al ervaring opgedaan in verschillende Europese competities. Hij begon zijn carrière bij Deportivo La Coruña in Spanje, waar hij indruk maakte met zijn optredens in het doel. Na een succesvolle periode bij Deportivo werd hij uitgeleend aan clubs als Anorthosis Famagusta in Cyprus en Omonia Nicosia in Griekenland.

Nu lijkt Uzoho klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in de Serie A, waar Inter Milan hem graag zou willen verwelkomen. De club is op zoek naar een betrouwbare doelman om de concurrentie aan te gaan met hun huidige nummer één, Samir Handanovic. Met Uzoho in het team hopen ze hun verdediging te versterken en meer stabiliteit achterin te creëren.

De onderhandelingen tussen Inter Milan en Udinese zijn nog in volle gang, maar beide partijen lijken optimistisch over een mogelijke deal. Uzoho zelf is ook enthousiast over de mogelijkheid om voor een topclub als Inter Milan te spelen en zijn talent verder te ontwikkelen in een van de meest competitieve competities ter wereld.

Als de transfer doorgaat, zal Uzoho de eerste Nigeriaanse doelman zijn die voor Inter Milan speelt en hij zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het succes van de club. Fans van Inter Milan kunnen uitkijken naar een getalenteerde en gemotiveerde doelman die bereid is om alles te geven voor zijn nieuwe team.

Babayaro verdedigt Amokachi voor het afwijzen van de functie als assistent-coach bij de Super Eagles Previous post Babayaro verdedigt Amokachi voor het afwijzen van de functie als assistent-coach bij de Super Eagles
Mbappe zal La Liga fans verrassen - Camavinga Next post Mbappe zal La Liga fans verrassen – Camavinga