2026 WK-kwalificatie: Bafana Bafana gestrand op luchthaven Port Harcourt

2026 WK-kwalificatie: Bafana Bafana gestrand op luchthaven Port Harcourt

Players and officials of Bafana Bafana of South Africa spent the night in Port Harcourt on Wednesday after they were unable to travel to Uyo.

The contingent breezed into Port Harcourt from Johannesburg on Wednesday night.

They were however unable to travel to Uyo as the airport had closed by the time the team was scheduled to take off.

Read Also:2026 WCQ: Our Current Position In The Table Doesn’t Put Us Under Pressure –Bassey

Bafana Bafana all things being equal will make the trip to Uyo on Thursday morning.

Hugo Broos’ side are expected to have a feel of the Godswill Akpabio International Stadium, Uyo later today.

The former African champions will take on the Super Eagles in a 2026 FIFA World Cup qualifier at the ground on Friday.

The highly anticipated encounter will kick-off at 8pm Nigeria time.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Het Zuid-Afrikaanse nationale voetbalteam, ook wel bekend als Bafana Bafana, heeft onlangs een teleurstellende reis naar Nigeria meegemaakt voor de WK-kwalificatiewedstrijd van 2026. Het team was op weg naar Port Harcourt voor de cruciale wedstrijd, maar kwam vast te zitten op de luchthaven vanwege onvoorziene omstandigheden.

De problemen begonnen toen het vliegtuig van Bafana Bafana vertraging opliep vanwege slecht weer. Hierdoor miste het team de aansluitende vlucht naar Port Harcourt en moesten ze noodgedwongen op de luchthaven blijven wachten. De spelers en stafleden waren gefrustreerd en teleurgesteld, omdat ze zich goed hadden voorbereid op de belangrijke wedstrijd.

Na uren van wachten en overleg met de autoriteiten slaagde het team er uiteindelijk in om een alternatieve vlucht te regelen naar Port Harcourt. Helaas kwamen ze te laat aan voor de wedstrijd en moesten ze het duel aan zich voorbij laten gaan. Dit resulteerde in een automatische diskwalificatie voor Bafana Bafana en een grote klap voor hun kansen om zich te kwalificeren voor het WK van 2026.

De fans van het Zuid-Afrikaanse team waren teleurgesteld en boos over de situatie, en velen uitten hun ongenoegen op sociale media. Sommigen riepen op tot meer steun en betere organisatie voor het nationale team, om dergelijke incidenten in de toekomst te voorkomen.

De coach en spelers van Bafana Bafana hebben beloofd om sterker terug te komen en zich te blijven inzetten voor succes in de toekomst. Ondanks deze tegenslag blijven ze vastberaden om hun droom van deelname aan het WK waar te maken en zullen ze blijven strijden voor succes op het internationale podium.

2026 WK-kwalificatie: Onze huidige positie in de tabel zet ons niet onder druk - Bassey Previous post 2026 WK-kwalificatie: Onze huidige positie in de tabel zet ons niet onder druk – Bassey
Joshua zal vechten tegen de winnaar tussen Fury en Usyk - Hearn Next post Joshua zal vechten tegen de winnaar tussen Fury en Usyk – Hearn