2026 WK-kwalificatie: Okoye komt aan in trainingskamp van Super Eagles

2026 WK-kwalificatie: Okoye komt aan in trainingskamp van Super Eagles

Maduka Okoye has arrived the Super Eagles camp ahead of the Group C 2026 FIFA World Cup qualifiers against South Africa and Benin Republic.

Okoye’s arrival was confirmed by Super Eagles Media Officer, Promise Efoghe, on Wednesday night.

This means all the 23 players invited for the qualifiers are now in the team’s Uyo camp.

The Eagles will take on South Africa’s Bafana Bafana on matchday 3 of the qualifiers on Friday, 7 June inside the Godswill Akpabio Stadium in Uyo.

Also Read: 2026 WCQ: Super Eagles Invitation A Big Surprise, I Will Give My Best — Olawoyin

On Monday, 10 June, the team will travel to Côte d’Ivoire to face Benin Republic on matchday 4.

The Eagles trained inside the main bowl of the Godswill Akpabio Stadium on Wednesday and will train again at 6.30pm on Thursday.

Journalists will be allowed to take pictures and shots for 15 minutes only at the start of the exercise and no interviews will be allowed.

The South Africans will train inside the main bowl at 8pm.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Nigeriaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, bereidt zich momenteel voor op de kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap voetbal van 2026. Een opvallende toevoeging aan het team is de jonge doelman Maduka Okoye, die onlangs is aangekomen in het trainingskamp van de Super Eagles.

Okoye, geboren in Duitsland maar met Nigeriaanse roots, heeft de afgelopen jaren naam gemaakt als een veelbelovende doelman. Hij begon zijn professionele carrière bij Fortuna Düsseldorf en maakte vervolgens de overstap naar Sparta Rotterdam in Nederland. Zijn indrukwekkende prestaties hebben hem nu een plek opgeleverd in het nationale team van Nigeria.

De komst van Okoye naar het trainingskamp van de Super Eagles is een welkome toevoeging aan het team, aangezien de positie van doelman vaak een cruciale rol speelt in het succes van een ploeg. Met zijn atletisch vermogen, uitstekende reflexen en leiderschapskwaliteiten wordt Okoye gezien als een belangrijke speler voor Nigeria in de komende kwalificatiewedstrijden.

De Super Eagles zullen het in de kwalificatiewedstrijden moeten opnemen tegen sterke tegenstanders uit Afrika om zich te kwalificeren voor het WK van 2026. Met spelers als Okoye in het team, hebben de Nigeriaanse fans hoge verwachtingen van een succesvolle campagne.

Het is duidelijk dat de toevoeging van Okoye aan het team van de Super Eagles de concurrentie binnen het team zal verhogen en de kansen op succes zal vergroten. Voetbalfans over de hele wereld zullen ongetwijfeld uitkijken naar de prestaties van Nigeria tijdens de kwalificatiewedstrijden en hopen dat Okoye en zijn teamgenoten zich kunnen kwalificeren voor het WK van 2026.

20 spelers uitgenodigd voor de eerste trainingsfase van D'Tigress in Abuja voor Parijs 2024 Previous post 20 spelers uitgenodigd voor de eerste trainingsfase van D’Tigress in Abuja voor Parijs 2024
Review van de meest populaire online baccarat website met nummer 1, zonder minimale stortingen en opnames, ondersteuning voor Wallet, met goede formules en promoties. Next post Review van de meest populaire online baccarat website met nummer 1, zonder minimale stortingen en opnames, ondersteuning voor Wallet, met goede formules en promoties.