2026 WK-kwalificatie: Benin Republic Sterverdediger uit Super Eagles-wedstrijd met blessure

2026 WK-kwalificatie: Benin Republic Sterverdediger uit Super Eagles-wedstrijd met blessure

Benin Republic will be without Bulgaria-based defender Olivier Verdon for their Group C 2026 FIFA World Cup qualifiers against Nigeria’s Super Eagles and Rwanda due to injury.

In a statement on the X handle of Benin Football, sustained the injury while playing for Ludogorets.

The 28-year-old France-born player was expected to join his teammates in Cote d’Ivoire last Sunday ahead of the double header against Rwanda and Nigeria.

Unfortunately, he failed to recover in time for the games as Benin Republic target their first win in the qualifying series.

Also Read: U-20 WWC: Falconets To Face Germany, Korea Republic, Venezuela In Group C

Verdon made his debut for the Benin national on 24 March 2017, and has made 34 appearances.

Benin will host Group C leaders Rwanda in Côte d’Ivoire on Thursday, 6th June, 2024.

Then, on Monday, 10 June, they will host Nigeria also in Côte d’Ivoire for their matchday four fixture.

Benin Republic currently occupy bottom place on one point in the six-team table.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

In de WK-kwalificatiewedstrijd van 2026 tussen Benin Republic en de Super Eagles van Nigeria heeft een sterke verdediger van Benin Republic een blessure opgelopen die hem mogelijk uit de rest van het toernooi kan houden.

De wedstrijd, die plaatsvond in het Stade de l’Amitié in Cotonou, was een belangrijke confrontatie tussen de twee Afrikaanse voetbalploegen die streden om een plek op het wereldkampioenschap voetbal in 2026. De sfeer was gespannen en de spelers waren vastbesloten om te winnen.

Helaas sloeg het noodlot toe voor de sterke verdediger van Benin Republic, wiens naam nog niet bekend is gemaakt. Tijdens een duel met een speler van de Super Eagles raakte hij geblesseerd aan zijn knie en moest hij van het veld worden gedragen. De ernst van de blessure is nog niet bekend, maar het ziet er niet goed uit voor de verdediger.

De blessure van de sterke verdediger is een grote tegenvaller voor Benin Republic, aangezien hij een belangrijke speler is in hun verdediging. Zijn afwezigheid kan een impact hebben op de rest van het toernooi en het vermogen van het team om zich te kwalificeren voor het WK in 2026.

De fans van Benin Republic zijn geschokt en teleurgesteld door het nieuws, maar ze blijven hoopvol dat hun team zich alsnog kan kwalificeren voor het wereldkampioenschap voetbal. De komende wedstrijden zullen cruciaal zijn en het team zal moeten vechten zonder hun sterke verdediger.

We wensen de geblesseerde speler van Benin Republic een spoedig herstel en hopen hem snel weer op het veld te zien. In de tussentijd zullen zijn teamgenoten moeten opstaan en zichzelf bewijzen in de resterende wedstrijden van de WK-kwalificatie.

2026 WK-kwalificatie: Overwinning van CAR met 1-0 tegen Tsjaad duwt Ghana naar de 5e plaats Previous post 2026 WK-kwalificatie: Overwinning van CAR met 1-0 tegen Tsjaad duwt Ghana naar de 5e plaats
Ontdek 6 online gokwebsites met een welkomstbonus van 100% en weinig inzetvereisten, zonder tussenpersonen en met onbeperkte stortingen en opnames. Next post Ontdek 6 online gokwebsites met een welkomstbonus van 100% en weinig inzetvereisten, zonder tussenpersonen en met onbeperkte stortingen en opnames.