2026 WK-kwalificatie: Uitnodiging Super Eagles een grote verrassing, Ik zal mijn best doen – Olawoyin

2026 WK-kwalificatie: Uitnodiging Super Eagles een grote verrassing, Ik zal mijn best doen - Olawoyin

Ibrahim Olawoyin says his maiden Super Eagles invitation came as a surprise to him, reports Completesports.com

Olawoyin was called up as a replacement for Nathan Tella in Nigeria’s squad for the 2026 FIFA World Cup qualifiers against the Bafana Bafana of South Africa and Squirrels of Benin Republic.

Tella pulled out of the squad due to personal reasons.

Olawoyin said he wasn’t expected to be t invited to the national team at this stage of his career.

” It is amazing and I feel great about it, it’s a great privilege for me which I will cherish for life,” he told the Super Eagles media.

Read Also:8 Eagles Striving To Step Up From Fringe To Regular Key Role Players

“I didn’t see it coming and it came as a surprise for me but it finally came and I have been looking forward to it.

“Super Eagles is different because it’s all-round quality players, they came from everywhere and they will make you better.”

The winger will be looking to make his Super Eagles’ debut in the upcoming games.

The former Rangers star vowed to give his best if he is selected.

” I will surely give my best because like I said it’s a privilege wearing this jersey representing the whole nation, I will surely give my best”

Olawoyin scored eight goals and provided six assists in the 2023/24 season for Turkish Super Lig outfit Caykur Rizespor.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De aankomende WK-kwalificatie voor het toernooi van 2026 heeft voor de Nigeriaanse voetbalfans een grote verrassing in petto. De Super Eagles, het nationale voetbalteam van Nigeria, hebben een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de kwalificatiewedstrijden voor het wereldkampioenschap.

Deze uitnodiging komt als een grote verrassing voor velen, aangezien Nigeria de afgelopen jaren niet altijd succesvol is geweest in internationale competities. Echter, de coach van de Super Eagles, Olawoyin, heeft aangegeven dat hij er alles aan zal doen om zijn team voor te bereiden op de kwalificatiewedstrijden en om ervoor te zorgen dat ze een sterke prestatie neerzetten.

Olawoyin heeft benadrukt dat hij gelooft in de potentie van zijn spelers en dat hij er vertrouwen in heeft dat ze kunnen concurreren met de beste teams ter wereld. Hij heeft aangegeven dat hij hard zal werken om zijn team te motiveren en te coachen, zodat ze optimaal kunnen presteren tijdens de kwalificatiewedstrijden.

De Super Eagles zullen het opnemen tegen sterke tegenstanders tijdens de kwalificatiewedstrijden, maar Olawoyin is vastbesloten om zijn best te doen en ervoor te zorgen dat zijn team zich kwalificeert voor het WK van 2026. Hij gelooft dat met hard werk, toewijding en teamwork, de Super Eagles een kans maken om succesvol te zijn in de kwalificatiewedstrijden en om zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap.

De Nigeriaanse voetbalfans kijken reikhalzend uit naar de kwalificatiewedstrijden en hopen dat de Super Eagles een sterke prestatie zullen neerzetten. Met de vastberadenheid en toewijding van coach Olawoyin en zijn team, is er alle reden om optimistisch te zijn over de kansen van Nigeria om zich te kwalificeren voor het WK van 2026.

"8 Adelaars Streven naar een Grotere Rol als Vaste Sleutelspelers" Previous post “8 Adelaars Streven naar een Grotere Rol als Vaste Sleutelspelers”
AFCON 2025 uitgesteld naar begin 2026 vanwege Club World Cup - CAF Next post AFCON 2025 uitgesteld naar begin 2026 vanwege Club World Cup – CAF