Zeven debutanten in Nigeria’s Rugby 7s team voor Mauritius bij Africa Men’s Sevens

Zeven debutanten in Nigeria's Rugby 7s team voor Mauritius bij Africa Men's Sevens

Nigeria Rugby Sevens – the Stallions Sevens’  Head Coach, Steve Lewis, has announced his squad for the Africa Cup Sevens Tournament, which will take place over two weekends from June 26 to July 8 in Mauritius.

The squad features significant changes, including the absence of co-captains Declan Nwachukwu (center) and Olukolade Awobowale (winger), both sidelined due to injuries. Former captain Onoru Jatto is also notably absent from the list.

“This is an exciting new squad for Nigeria 7s, with seven debutants eager to make a name for themselves in Mauritius against the best teams in Africa,” said Coach Lewis.

Also Read: 8 Eagles Striving To Step Up From Fringe To Regular Key Role Players

“We want to finish with strong momentum to help us prepare for the next season,” stated Nigeria Rugby President, Dr. Ademola Are.

In Pool A, the Stallions Sevens will compete against Kenya, Madagascar, and host team Mauritius.

Pool B includes Uganda, Burkina Faso, Tunisia, and Côte d’Ivoire, while Pool C features Zimbabwe, Zambia, Ghana, and Algeria.

Nigeria’s Stallions Sevens Team for Mauritius Tournaments:

Akpabio Samuel

Dodo Boluwatife

Sam Esukuloh

John Daniel

Richard Adeniyi-Jones

Macaulay Ogheneloyeme

Aniebonam David

Odunlami Oluwadara

Ilube Matthew

Henry-Ajudua Frederick

Etim Gabriel

Obano Oghenesuvwe Osereme

Kitto Oliver Lewis

Anthony John-Oluwatobiloba

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Het Nigeriaanse Rugby 7s team heeft onlangs aangekondigd dat zeven debutanten zullen deelnemen aan het Africa Men’s Sevens toernooi in Mauritius. Deze jonge spelers zullen voor het eerst hun land vertegenwoordigen op het internationale rugbytoneel en hebben de kans om zich te bewijzen tegen enkele van de beste teams van het continent.

De debutanten zijn geselecteerd op basis van hun prestaties in de nationale competitie en tijdens trainingskampen met het nationale team. Ze zijn allemaal jonge talenten die bekend staan om hun snelheid, behendigheid en tactisch inzicht. Hoewel ze misschien niet zoveel ervaring hebben als sommige van hun meer ervaren teamgenoten, hebben ze allemaal laten zien dat ze klaar zijn voor de uitdaging.

Het Africa Men’s Sevens toernooi is een belangrijk evenement voor het Nigeriaanse Rugby 7s team, omdat het hen de kans geeft om zich te meten met en te leren van enkele van de beste teams van het continent. Het is ook een geweldige kans voor de debutanten om zichzelf te bewijzen en te laten zien wat ze kunnen doen op het hoogste niveau.

De coach van het Nigeriaanse team is optimistisch over de toevoeging van de debutanten aan het team en gelooft dat ze een waardevolle bijdrage zullen leveren. Hij is ervan overtuigd dat ze zullen profiteren van de ervaring en het leren van hun meer ervaren teamgenoten en dat ze zullen groeien en zich ontwikkelen als spelers tijdens het toernooi.

Het Nigeriaanse Rugby 7s team heeft hoge verwachtingen van de debutanten en kijkt uit naar wat ze kunnen bereiken op het Africa Men’s Sevens toernooi in Mauritius. Met hun talent, vastberadenheid en enthousiasme zullen deze jonge spelers ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het succes van het team en hopelijk bijdragen aan een sterke prestatie op het toernooi.

Fulham kondigt vertrek van Tosin Adarabioyo aan Previous post Fulham kondigt vertrek van Tosin Adarabioyo aan
Falconets zullen Duitsland, Zuid-Korea en Venezuela ontmoeten in Groep C van het U-20 WK voor vrouwen Next post Falconets zullen Duitsland, Zuid-Korea en Venezuela ontmoeten in Groep C van het U-20 WK voor vrouwen