Chelsea Fans Boos dat ik bij Arsenal ben gaan spelen – Havertz

Chelsea Fans Boos dat ik bij Arsenal ben gaan spelen - Havertz

Kai Havertz has said that Chelsea fans were angry he left to join London rivals Arsenal.

The German international joined Arsenal in the summer but struggled to settle in quickly which drew lots of criticism from Gunners fans.

But the German international was able to warm himself into the hearts of the Arsenal fans.

The 2021 UEFA Champions League winner scored 14 goals and provided seven assists in all competitions for Mikel Arteta’s men on his debut season.
Chelsea Fans Angry That I Joined Arsenal –Havertz

“The change from Chelsea to Arsenal was worth it,” Havertz Welt am Sonntag via Fabrizio Romano on his X handle.

“Chelsea fans were angry that I left, the Arsenal fans weren’t so enthusiastic either, because it didn’t go so well at start….

“Then there is strength when the coach, teammates and the people in your close environment stand by you and support you.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Kai Havertz, de Duitse voetballer die onlangs de overstap maakte van Chelsea naar Arsenal, heeft de woede van Chelsea-fans op zijn hals gehaald. De supporters van de Londense club zijn teleurgesteld en boos dat Havertz ervoor heeft gekozen om bij hun aartsrivaal te gaan spelen.

Havertz, die in 2020 voor een recordbedrag naar Chelsea werd gehaald, stond bekend als een van de veelbelovende talenten van de club. Zijn vertrek naar Arsenal heeft dan ook voor de nodige opschudding gezorgd onder de fans. Velen voelen zich verraden door de speler die zij eerder nog toejuichten op Stamford Bridge.

De keuze van Havertz om naar Arsenal te gaan wordt gezien als een gebrek aan loyaliteit en respect naar de club en haar supporters toe. De fans voelen zich in de steek gelaten door de speler die zij als een van hun eigen beschouwden. De transfer heeft dan ook geleid tot heftige reacties op sociale media en in het stadion.

Havertz zelf heeft nog niet gereageerd op de kritiek van de Chelsea-fans. Het is nog onduidelijk wat zijn beweegredenen waren om de overstap naar Arsenal te maken. Mogelijk speelden sportieve redenen of persoonlijke ambities een rol in zijn beslissing.

Het is te hopen dat de gemoederen snel bedaren en dat de fans uiteindelijk begrip kunnen opbrengen voor de keuze van Havertz. Hoe dan ook, de transfer van de Duitse middenvelder zal nog lang nadreunen in de Chelsea-gemeenschap en zal ongetwijfeld een van de meest besproken onderwerpen blijven onder de fans.

Napoli richt zich op twee Arsenal-spelers voor mogelijke ruildeal voor Osimhen Previous post Napoli richt zich op twee Arsenal-spelers voor mogelijke ruildeal voor Osimhen
2026 WK-kwalificatie: Super Eagles trainen slechts één keer op dinsdag Next post 2026 WK-kwalificatie: Super Eagles trainen slechts één keer op dinsdag