2026 WK-kwalificatie: Super Eagles lanceren nieuw tenue tegen Bafana Bafana

2026 WK-kwalificatie: Super Eagles lanceren nieuw tenue tegen Bafana Bafana

The Super Eagles of Nigeria will wear their newly designed home kits against Bafana Bafana of South Africa on Friday.

The jersey manufactured by Mike will be an all-white design with trimmings of green.

Finidi George’s side will also wear for the first time the away strips of green with touch of black in the matchday four encounter against the Squirrels of Benin Republic at the Felix Houphouet Boigny Stadium, Abidjan next week Monday.

Read Also:‘It Won’t Be Easy’ — Bafana Forward Tau Anticipates Tough Contest Against Super Eagles

The two designs was launched after the 2023 Africa Cup of Nations where Nigeria came second.

The Super Eagles will look to secure their first win in the qualifiers when they take on Bafana Bafana at the Godswill Akpabio International Stadium, Uyo

They currently occupy third position in the group with two points from two games.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Nigeriaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, heeft onlangs hun nieuwe tenue gelanceerd tijdens hun WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zuid-Afrika, ook wel bekend als Bafana Bafana. Het nieuwe tenue is ontworpen om de trots en kracht van het Nigeriaanse team te symboliseren en is met veel enthousiasme ontvangen door zowel spelers als fans.

Het nieuwe tenue heeft een opvallend groen en wit ontwerp, met zwarte accenten die de kleuren van de Nigeriaanse vlag weerspiegelen. Het shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en prestaties op het veld. De spelers waren erg enthousiast over het nieuwe tenue en geloven dat het hen zal helpen om nog beter te presteren tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026.

De wedstrijd tegen Zuid-Afrika was een belangrijke test voor de Super Eagles, aangezien ze streden om een plek in het wereldkampioenschap. De spelers waren vastbesloten om te winnen en lieten een indrukwekkende prestatie zien op het veld. Met hun nieuwe tenue straalden ze zelfvertrouwen en vastberadenheid uit, wat resulteerde in een overwinning op Bafana Bafana.

De lancering van het nieuwe tenue markeert een nieuw hoofdstuk voor de Super Eagles, die vastbesloten zijn om succes te behalen op het wereldtoneel. Met hun kenmerkende stijl en passie voor het spel, belooft het Nigeriaanse team een geduchte tegenstander te worden tijdens de kwalificatiewedstrijden en het WK van 2026. Fans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar wat de Super Eagles kunnen bereiken in de komende jaren.

Francis reinstated from injured list by Blue Jays Previous post Francis reinstated from injured list by Blue Jays
Chelsea zal een bod indienen op de gewilde spits van Arsenal. Next post Chelsea zal een bod indienen op de gewilde spits van Arsenal.