2026 WK-kwalificatie: We hebben vertrouwen om elke tegenstander te verslaan – Dele-Bashiru

2026 WK-kwalificatie: We hebben vertrouwen om elke tegenstander te verslaan - Dele-Bashiru

Fisayo Dele-Bashiru says the Super Eagles have the confidence of beating any opponent.

The Hatayspor of Turkey star said this in an interview on Nigeria Football Federation (NFF) TV from the Eagles’ camp in Uyo.

The Eagles will be looking forward to securing their first win in Group C of the World Cup qualifying campaign when they host South Africa on Friday, 7 June.

On June 10, the team will travel to Côte d’Ivoire to ne guests of Benin Republic.

Also Read: 2026 WCQ: Super Eagles To Train Once Tuesday

Ahead of the two crucial fixtures Dele-Bashiru, who part of the players invited for the qualifiers said:”Winning against South Africa would add a boost for us because going into every game we have supreme confidence that we can beat the opponent.

“I think we will take this games one by one hoping to get the victories in both games.”

Dele-Bashiru described the training sessions under new coach Finidi George and his crew as enjoyable.

He added:”I’ve really been enjoying the training, Coach Finidi George has a new backroom staff so the training has been very enjoyable. We’ve also had some running and physical sessions which I have enjoyed.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Met het WK voetbal van 2026 in het vooruitzicht, is het Nigeriaanse nationale team vol vertrouwen dat ze elke tegenstander kunnen verslaan in de kwalificatiewedstrijden. Een van de spelers die een belangrijke rol zal spelen in dit streven naar succes is Tom Dele-Bashiru.

Dele-Bashiru is een veelbelovende middenvelder die momenteel speelt voor Watford in de Engelse Championship. Hij heeft al indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden, passing en visie op het veld. Zijn vermogen om het spel te lezen en beslissende passes te geven, maakt hem een waardevolle toevoeging aan het Nigeriaanse team.

Met spelers als Dele-Bashiru in de gelederen, gelooft Nigeria dat ze een sterke kans maken om zich te kwalificeren voor het WK van 2026 en een diepe run te maken in het toernooi zelf. Het team heeft een mix van ervaren spelers en jong talent, wat hen een uitgebalanceerd en dynamisch team maakt.

Dele-Bashiru zelf is vastbesloten om zijn stempel te drukken op het internationale toneel en zijn land trots te vertegenwoordigen. Hij is vastberaden om zijn beste voetbal te laten zien en te helpen bij het behalen van succes voor Nigeria.

Met het vertrouwen en de vastberadenheid van spelers als Dele-Bashiru, is Nigeria klaar om elke tegenstander aan te gaan in de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026. Het belooft een spannende tijd te worden voor het Nigeriaanse voetbal en de fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor dit getalenteerde team.

2026 WK-kwalificatie: Super Eagles trainen slechts één keer op dinsdag Previous post 2026 WK-kwalificatie: Super Eagles trainen slechts één keer op dinsdag
Sodiq is ervan overtuigd dat de Super Eagles zich zullen kwalificeren voor het WK 2026 Next post Sodiq is ervan overtuigd dat de Super Eagles zich zullen kwalificeren voor het WK 2026