Ik ben een pure aanvaller – Havertz

Ik ben een pure aanvaller - Havertz

Arsenal star Kai Havertz has revealed that he’s more of a natural striker at the moment.

The attacking midfielder has played in a number of positions since moving to the Emirates Stadium a year ago.

He has performed as a no.10, as a no.8, on the wing, and in the central striker position.

Read Also: Bayern Hold Talks With Agent Of Man United Star Over Summer Move

Havertz told Welt am Sonntag: “I clearly see myself as a number 9 in the national team – and that’s what I am now at Arsenal. But I don’t mean the classic nine. Where else are they available?

“Even Erling Haaland or Harry Kane, who you immediately think of, don’t just stand in the box and wait for the finish.

“The players who are waiting there no longer exist in modern football. I am someone who enjoys letting go and making deep runs.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Kai Havertz is een Duitse voetballer die bekend staat als een pure aanvaller. Hij speelt momenteel voor Chelsea in de Premier League en heeft ook gespeeld voor het Duitse nationale team. Havertz staat bekend om zijn technische vaardigheden, snelheid en doelpunten scorend vermogen.

Als aanvaller heeft Havertz een indrukwekkende staat van dienst. Hij heeft een neus voor doelpunten en heeft al op jonge leeftijd laten zien dat hij een echte goalgetter is. Zijn vermogen om kansen te creëren en af te maken heeft hem tot een van de meest gevreesde aanvallers in Europa gemaakt.

Havertz is ook bekend om zijn veelzijdigheid op het veld. Hij kan op meerdere posities spelen, waaronder als spits, aanvallende middenvelder of op de vleugels. Zijn vermogen om zich aan te passen aan verschillende speelstijlen en systemen maakt hem een waardevolle speler voor elk team.

Naast zijn aanvallende kwaliteiten staat Havertz ook bekend om zijn werkethiek en toewijding aan het spel. Hij is altijd op zoek naar manieren om zijn spel te verbeteren en is bereid hard te werken om zijn doelen te bereiken.

Al met al is Kai Havertz een pure aanvaller die zowel op nationaal als internationaal niveau heeft laten zien dat hij een van de beste spelers in zijn positie is. Met zijn technische vaardigheden, snelheid en doelpunten scorend vermogen is hij een speler die elke verdediging kan ontregelen en elk team kan helpen om succes te behalen.

Bayern voert gesprekken met agent van Man United-ster over zomerse transfer Previous post Bayern voert gesprekken met agent van Man United-ster over zomerse transfer
Iwobi streeft naar meer Premier League records Next post Iwobi streeft naar meer Premier League records