15 spelers melden zich in het trainingskamp van de Super Eagles voor de WWCQ van 2023

15 spelers melden zich in het trainingskamp van de Super Eagles voor de WWCQ van 2023

15 players are currently in the Super Eagles camp in Uyo ahead of the 2026 FIFA World Cup qualifiers against South Africa and Benin Republic.

Wilfred Ndidi, Kelechi Iheanacho, Samuel Chukwueze, Victor Boniface, Terem Moffi and Stanley Nwabali are among the players in camp.

Others are; Olorunleke Ojo, Ibrahim Olawoyin, Benjamin Tanimu, Chidozie Awaziem, Sodiq Ismail, Kenneth Igboke, Alhassan Yusuf, Raphael Onyedika and Fisayo Dele -Bashiru.

Read Also:Adarabioyo To Undergo Chelsea Medical Next Week

Eight players are still being expected in camp.

The Super Eagles trained at the Godswill Akpabio International Stadium, Uyo on Sunday morning as they intensify preparations ahead of the two qualifiers.

Finidi George’s side will host the Bafana Bafana of South Africa at the Godswill Akpabio International Stadium, Uyo on Friday.

They will travel to Abidjan for a clash with the Squirrels three days later.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Het Nigeriaanse nationale vrouwenvoetbalteam, bekend als de Super Eagles, is begonnen met de voorbereidingen voor de kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in 2023. Het team heeft onlangs een trainingskamp geopend waar 15 spelers zich hebben gemeld om deel te nemen aan de intensieve voorbereidingen.

De Super Eagles zijn vastbesloten om zich te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in 2023 en hebben daarom een selectie van getalenteerde en gemotiveerde spelers samengesteld om het team te vertegenwoordigen. De spelers die zich hebben gemeld voor het trainingskamp zijn afkomstig uit verschillende clubs en competities en brengen allemaal hun eigen unieke vaardigheden en ervaringen met zich mee.

Het trainingskamp biedt de spelers de mogelijkheid om te werken aan hun fysieke conditie, tactische vaardigheden en teamgeest. De coaches en stafleden van de Super Eagles zullen intensief samenwerken met de spelers om ervoor te zorgen dat ze optimaal voorbereid zijn op de kwalificatiewedstrijden.

De kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in 2023 zullen een uitdaging vormen voor de Super Eagles, maar het team is vastbesloten om te strijden en te laten zien wat ze waard zijn. Met een mix van ervaren spelers en opkomend talent, geloven de Super Eagles dat ze een sterke kans maken om zich te kwalificeren voor het prestigieuze toernooi.

De fans van de Super Eagles kijken reikhalzend uit naar de kwalificatiewedstrijden en steunen het team volledig in hun streven naar succes. Met hard werken, toewijding en teamwork hopen de Super Eagles zich te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen in 2023 en hun land trots te vertegenwoordigen op het wereldtoneel.

Adarabioyo zal volgende week medische keuring ondergaan bij Chelsea. Previous post Adarabioyo zal volgende week medische keuring ondergaan bij Chelsea.
Hearn: Wilder geen bedreiging meer voor Joshua Next post Hearn: Wilder geen bedreiging meer voor Joshua