Barcelona feliciteert rivalen Madrid met het behalen van de 15e UCL-titel.

Barcelona feliciteert rivalen Madrid met het behalen van de 15e UCL-titel.

Barcelona have sent congratulatory message to LaLiga rivals Real Madrid after they overcame Borussia Dortmund in Saturday’s UEFA Champions League.

Madrid landed a record-extending 15th title thanks to a 2-0 win against the Bundesliga giants.

Dani Carvajal and Vinicius Junior were the heroes for Carlo Ancelotti’s men as their second half goals secured the hard-fought win.

Carvajal broke the deadlock on 74 minutes off a corner kick from Toni Kroos before Vinicius added the second goal with less than 10 minutes left.

Also Read: Vinicius Makes UEFA Champions League Final Record

After the game, Barcelona took to their X handle to congratulate Madrid.

“Congratulations to Real Madrid for winning the Champions League title.” the Catalan club wrote.

The last time Barcelona were crowned European champions was in 2015 when they defeated Juventus 3-1.

Since then, it’s been nine years that they emerged European champions.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Het is een zeldzaam moment in de voetbalwereld wanneer rivalen elkaar feliciteren met hun succes, maar dat is precies wat er gebeurde toen Barcelona zijn felicitaties aan Real Madrid aanbood voor het behalen van hun 15e UEFA Champions League-titel.

Real Madrid versloeg Liverpool met 3-1 in de finale van de Champions League, waardoor ze hun indrukwekkende record van Europese triomfen verder uitbreidden. Barcelona, die zelf een van de meest succesvolle clubs in Europa is, erkende het harde werk en de prestaties van hun aartsrivalen door een verklaring uit te geven waarin ze Madrid feliciteerden met hun overwinning.

De rivaliteit tussen Barcelona en Real Madrid is legendarisch en gaat ver terug in de geschiedenis van het Spaanse voetbal. De twee clubs hebben elkaar vaak bevochten op het veld en hebben een intense rivaliteit die diep geworteld is in de harten van hun fans. Ondanks deze rivaliteit toonde Barcelona echter sportiviteit en respect door Madrid te feliciteren met hun succes.

De felicitaties van Barcelona tonen aan dat er meer is dan alleen rivaliteit in het voetbal. Het gaat ook om respect voor de prestaties van andere teams en het erkennen van hun verdiensten. Het is een teken van volwassenheid en sportiviteit om je tegenstanders te feliciteren wanneer ze succes behalen, zelfs als het je grootste rivalen zijn.

De felicitaties van Barcelona aan Real Madrid voor het behalen van hun 15e Champions League-titel tonen aan dat er meer is dan alleen rivaliteit in het voetbal. Het gaat ook om respect, sportiviteit en erkenning van de prestaties van andere teams. Het is een mooi gebaar dat laat zien dat zelfs in de heetste rivaliteit, er ruimte is voor respect en waardering voor elkaars succes.

Vinicius vestigt record in UEFA Champions League Finale Previous post Vinicius vestigt record in UEFA Champions League Finale
Adarabioyo zal volgende week medische keuring ondergaan bij Chelsea. Next post Adarabioyo zal volgende week medische keuring ondergaan bij Chelsea.