NPFL: Enyimba’s Ekwutoziam streeft naar maximale punten tegen Rivers United

NPFL: Enyimba's Ekwutoziam streeft naar maximale punten tegen Rivers United

Enyimba midfielder Eze Ekwutoziam is confident the title holders will grab the maximum points at stake against Rivers United in Aba on Sunday (today).

A win against the Port Harcourt club could see Enyimba move within one point of leaders Rangers.

Matches between the two immediate past league champions are usually keenly-contested .

Rivers United defeated Enyimba 2-0 in Port Harcourt in the reverse fixture earlier in the campaign.

Ekwutozian claimed the Abia giants are physically and mentally ready to dismantle the Pride of Rivers.

“It’s a big game against Rivers United on Sunday, and we all know what is at stake,” the 22-year-old told the club’s official website.

Read Also:Adepoju Congratulates Real Madrid For Winning 15th UCL Title

“We won’t allow our opponents to take the game to us. It’s a must-win game for us. Looking at the log, we know how important it is for us to win. So, we are all coming out for the win.

“This is Enyimba! Every game counts, and we are still on the mission of trying to retain our title. No hope is lost.

“We believe and we are ready. Definitely, we’re going to get all 3 points against Rivers United on Sunday.”

On his team’s readiness, he added: “The mentality towards training is great, and we’re ready to go.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Nigeria Professional Football League (NPFL) is momenteel in volle gang en teams strijden om de felbegeerde titel. Een van de teams die hoge ambities heeft voor dit seizoen is Enyimba, met hun sterspeler Ekwutoziam aan het roer.

Enyimba FC is een van de meest succesvolle clubs in Nigeria en heeft in het verleden meerdere keren de NPFL-titel gewonnen. Dit seizoen zijn ze vastbesloten om opnieuw de top te bereiken en hun stempel te drukken op de competitie. Een van de sleutelspelers in hun streven naar succes is Ekwutoziam, een getalenteerde aanvaller die bekend staat om zijn doelpunten en creativiteit op het veld.

Ekwutoziam heeft al indruk gemaakt in de NPFL met zijn doelpunten en assists, en hij is vastbesloten om zijn team naar de overwinning te leiden. In hun komende wedstrijd tegen Rivers United zal hij er alles aan doen om maximale punten te behalen en zijn team dichter bij de titel te brengen.

Rivers United is echter ook een geduchte tegenstander en zal niet gemakkelijk te verslaan zijn. Maar Enyimba is vastbesloten om te winnen en zal alles op alles zetten om de drie punten binnen te halen.

De fans van Enyimba zijn enthousiast over de prestaties van hun team en kijken reikhalzend uit naar de komende wedstrijd. Met Ekwutoziam aan het roer en een sterke ploeg achter zich, geloven ze dat Enyimba dit seizoen weer kampioen kan worden.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen Enyimba en Rivers United, en voetbalfans overal ter wereld zullen gespannen toekijken om te zien wie er als winnaar uit de bus zal komen. Ekwutoziam en zijn team zullen er alles aan doen om de overwinning binnen te halen en hun ambities waar te maken.

Adepoju feliciteert Real Madrid met het winnen van de 15e UCL-titel Previous post Adepoju feliciteert Real Madrid met het winnen van de 15e UCL-titel
Militao wint de UCL-titel met Real Madrid ondanks blessurezorgen Next post Militao wint de UCL-titel met Real Madrid ondanks blessurezorgen