Napoli benoemt Conte tot nieuwe hoofdcoach

Napoli benoemt Conte tot nieuwe hoofdcoach

Antonio Conte will be unveiled as new head coach of Serie A outfit Napoli on Monday.

Conte will sign a three-year contract with the Partenopei.

According to reports, he will be unveiled as the new coach at the prestigious San Carlo theatre in the city of Naples.

The contract is believed to be worth €7m plus €1m in bonuses.

Read Also:Ancelotti Will Lead Real Madrid To Lift UCL Title –Capello

His staff will include director Lele Oriali, assistants Cristian Stellini, Coratti, Elvis Abbruscato and Gianluca Conte.

Napoli are desperate to start a new era after going through three coaches in the

The former Italy coach previously worked with Premier League club Tottenham Hotspur.

A return to Italy will allow him to be closer to his family.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Napoli heeft recentelijk aangekondigd dat Antonio Conte de nieuwe hoofdcoach van de club zal worden. De Italiaanse voetbaltrainer staat bekend om zijn succesvolle carrière en wordt gezien als een van de beste coaches in de wereld.

Conte heeft een indrukwekkend cv, met onder andere het winnen van meerdere landstitels met clubs als Juventus en Internazionale. Hij staat bekend om zijn tactische kennis, discipline en harde werkhouding. Zijn teams staan bekend om hun sterke verdediging en georganiseerde speelstijl.

Met de aanstelling van Conte hoopt Napoli weer terug te keren naar de top van het Italiaanse voetbal. De club heeft de afgelopen jaren wat ups en downs gekend en hoopt met de ervaren coach weer successen te behalen.

Conte zal naar verwachting zijn eigen stempel drukken op het team en zijn kenmerkende speelstijl implementeren. Napoli-fans kunnen zich verheugen op een team dat georganiseerd, tactisch en gedisciplineerd speelt.

De aanstelling van Conte als hoofdcoach van Napoli is een spannende ontwikkeling voor de club en de fans. Met zijn ervaring en succesvolle track record, lijkt hij de juiste man te zijn om Napoli weer naar successen te leiden. We kijken uit naar wat de toekomst zal brengen onder zijn leiding.

Blue Jays pitcher Alek Manoah placed on injured list due to injury | Globalnews.ca Previous post Blue Jays pitcher Alek Manoah placed on injured list due to injury | Globalnews.ca
"Alles wat je moet weten over duurzaamheid in de mode-industrie" Next post “Alles wat je moet weten over duurzaamheid in de mode-industrie”