Mourinho op het punt om coach te worden van Super Eagles-sterren

Mourinho op het punt om coach te worden van Super Eagles-sterren

Jose Mourinho is set to become Samuel Osayi-Samuel’s coach at Turkish giants Fenerbahce.

This is according to Italian journalist and transfer expert Fabrizio Romano.

“Fenerbahçe are closing in on the agreement to appoint José Mourinho as new head coach!” he wrote on his X handle.

“Mourinho has already said YES.

“Verbal agreement in place and contract now being reviewed by Mourinho’s camp.

“The announcement can take place today, as revealed by @abolapt.”

He later added:”José Mourinho’s verbal agreement with Fenerbahçe is on two year contract valid until June 2026.

“It will also include an option for further season.

“Jorge Mendes has been negotiating the deal and now time to review, sign all formal documents.

“Here we go soon!”

Mourinho was sacked after two-and-a-half years in charge at Serie A heavyweight AS Roma.

He led Roma to the Europa Conference League title in 2022, their first-ever European title.

The 60-year-old also guided them to the Europa League final last season, where they were defeated by Sevilla on penalties. His contract was due to expire in June.

Fenerbahce narrowly lost the league title to Galatasaray on the final day of the campaign.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Er gaan geruchten rond dat voetbaltrainer José Mourinho op het punt staat om de nieuwe coach te worden van de Super Eagles, het nationale voetbalteam van Nigeria. Mourinho, die bekend staat om zijn succesvolle carrière als coach bij clubs als Porto, Chelsea, Real Madrid en Manchester United, zou naar verluidt in gesprek zijn met de Nigeriaanse voetbalbond om de leiding te nemen over het team.

De mogelijke aanstelling van Mourinho als coach van de Super Eagles heeft veel opwinding veroorzaakt onder fans en experts in de voetbalwereld. Met zijn indrukwekkende staat van dienst en reputatie als een van de beste coaches ter wereld, wordt verwacht dat hij de Nigeriaanse ploeg naar nieuwe hoogten kan leiden.

Mourinho staat bekend om zijn tactische vaardigheden, strenge discipline en vermogen om spelers te motiveren om op hun best te presteren. Zijn ervaring en expertise zouden van onschatbare waarde kunnen zijn voor de Super Eagles, die de afgelopen jaren wisselende resultaten hebben behaald op internationaal niveau.

Als Mourinho daadwerkelijk wordt benoemd tot coach van de Super Eagles, zal hij naar verwachting een frisse wind brengen in het team en nieuwe strategieën implementeren om de prestaties te verbeteren. Zijn aanwezigheid zou ook kunnen bijdragen aan het aantrekken van talentvolle spelers en het versterken van de positie van Nigeria in het internationale voetbal.

Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan over de aanstelling van Mourinho als coach van de Super Eagles, blijft de voetbalwereld vol spanning afwachten. Als de geruchten waar blijken te zijn, zou dit een belangrijke stap kunnen zijn voor het Nigeriaanse voetbal en een nieuw tijdperk van succes en glorie kunnen inluiden voor de Super Eagles.

Manchester United overweegt verhuizing voor Chelsea-verdediger in de zomer Previous post Manchester United overweegt verhuizing voor Chelsea-verdediger in de zomer
Atalanta Coach Gasperini onthult sleutel tot indrukwekkende vorm van Lookman Next post Atalanta Coach Gasperini onthult sleutel tot indrukwekkende vorm van Lookman