Chelsea staat op het punt om Maresca aan te kondigen als nieuwe manager

Chelsea staat op het punt om Maresca aan te kondigen als nieuwe manager

All things being equal, Enzo Maresca will be announced as Chelsea’s new manager today.

Recall that the former Leicester City tactician was among four of the shortlisted candidates, which include Roberto De Zerbi, Kieran McKenna, and Thomas Frank.

Read Also: 10 Interesting Facts About Super Eagles Vs Bafana Bafana

However, according to The Mail, Maresca will sign after Leicester City are paid the appropriate compensation.

The Italian has put pen to paper on a five-year deal that will give the option of a sixth year.

Maresca succeeds Mauricio Pochettino, who had replaced Graham Potter, who had come in for Thomas Tuchel.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Chelsea Football Club staat op het punt om een nieuwe manager aan te kondigen in de vorm van Enzo Maresca. De voormalige voetballer en huidige coach van West Ham United U23 wordt naar verluidt de opvolger van de ontslagen Frank Lampard.

Maresca heeft een indrukwekkende staat van dienst als speler, met name bij clubs als Juventus, Sevilla en West Bromwich Albion. Na zijn actieve carrière heeft hij zich gericht op het coachen en heeft hij verschillende jeugdteams onder zijn hoede gehad.

De benoeming van Maresca als nieuwe manager van Chelsea komt niet als een verrassing, gezien zijn succesvolle periode bij West Ham United U23. Onder zijn leiding hebben de jonge spelers zich sterk ontwikkeld en zijn ze uitgegroeid tot een geduchte tegenstander in de Premier League 2.

Met de komst van Maresca hoopt Chelsea weer terug te keren naar de top van het Engelse voetbal. De club heeft de afgelopen jaren wisselende resultaten geboekt en is op zoek naar een manager die de spelers kan motiveren en tactisch kan laten excelleren.

Fans van Chelsea zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar wat Maresca kan brengen naar Stamford Bridge. Met zijn ervaring als speler en coach heeft hij alle ingrediënten in huis om de club weer naar successen te leiden.

De officiële aankondiging van Enzo Maresca als nieuwe manager van Chelsea wordt binnenkort verwacht. Het is een spannende tijd voor de club en haar supporters, die hopen op een nieuw tijdperk van glorie onder leiding van de Italiaanse coach.

10 Interessante Feiten Over Super Eagles Vs Bafana Bafana Previous post 10 Interessante Feiten Over Super Eagles Vs Bafana Bafana
2026 WK-kwalificatie: Broos keurt plannen van SAFA goed voor confrontatie met Super Eagles Next post 2026 WK-kwalificatie: Broos keurt plannen van SAFA goed voor confrontatie met Super Eagles