Piqué adviseert het bestuur van Manchester United om snel een beslissing te nemen over de toekomst van Ten Hag

Piqué adviseert het bestuur van Manchester United om snel een beslissing te nemen over de toekomst van Ten Hag

Former Barcelona defender Gerard Pique has called on Man United board to make quick decision on the future of manager, Erik Ten Hag.

Recall that after winning the FA Cup, the Dutch tactician has gone on holiday with his job at United still in doubt.

However, in a chat with talkSPORT, Pique stated that Man United must decide Ten Hag’s future as soon as possible.

Read Also: 2026 WCQ: Olawoyin Replaces Tella In Super Eagles’s Squad

“I think that the board of United really needs to understand what they want for the club in the next few years and really if they believe in Ten Hag or not.

“They need to make the decision. Well, it’s tough to say really [if he should leave or not] because it’s true that they won the cup.

“At the same time, it’s also true that they are not fighting for the Premier League which I think at some point, has to be one of the objectives of Manchester United.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Gerard Piqué, de ervaren verdediger van FC Barcelona, heeft recentelijk het bestuur van Manchester United geadviseerd om snel een beslissing te nemen over de toekomst van Ajax-trainer Erik ten Hag. De Spanjaard, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, gelooft dat het cruciaal is voor een club om snel duidelijkheid te scheppen over de toekomst van hun coach.

Ten Hag heeft de afgelopen jaren veel succes gehad bij Ajax, met het winnen van meerdere landstitels en het bereiken van de halve finales van de Champions League in 2019. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa, waaronder Manchester United.

Piqué benadrukt het belang van stabiliteit en continuïteit in het voetbal, vooral als het gaat om de positie van hoofdtrainer. Hij gelooft dat een club snel moet handelen om onzekerheid en speculatie te voorkomen, zowel binnen de spelersgroep als bij de fans.

Manchester United heeft de afgelopen jaren geworsteld met wisselende prestaties en ontslagen van trainers. Piqué denkt dat het aanstellen van een coach als Ten Hag de club weer op het juiste spoor kan brengen en voor langdurig succes kan zorgen.

Het is nog niet duidelijk of Manchester United daadwerkelijk geïnteresseerd is in Ten Hag, maar Piqué’s advies kan zeker helpen bij het nemen van een beslissing. Het is belangrijk dat de club snel handelt om ervoor te zorgen dat ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen en hun doelen kunnen bereiken.

Al met al is het advies van Piqué een waardevolle herinnering aan het belang van stabiliteit en duidelijkheid in het voetbal. Het is aan Manchester United om te beslissen of ze zijn advies ter harte nemen en snel een beslissing nemen over de toekomst van Ten Hag.

2026 WK-kwalificatie: Olawoyin vervangt Tella in de selectie van de Super Eagles Previous post 2026 WK-kwalificatie: Olawoyin vervangt Tella in de selectie van de Super Eagles
2026 WK-kwalificatie: Finidi moet Zuid-Afrikaanse wedstrijd benaderen met winnende formule - Ugbade Next post 2026 WK-kwalificatie: Finidi moet Zuid-Afrikaanse wedstrijd benaderen met winnende formule – Ugbade