Ogunbote: Shooting Stars moeten President Federation Cup-uitschakeling vergeten

Ogunbote: Shooting Stars moeten President Federation Cup-uitschakeling vergeten

Shooting Stars head coach Gbenga Ogunbote has fired his boys up ahead of the remaining matches of the Nigeria Premier Football League (NPFL).

The Ibadan club exited the Federation Cup after losing 1-0 to El-Kanemi Warriors at the FIFA Goal Project on Wednesday.

Ogunbote charged his players to put aside the painful and disappointing ouster form the Federation Cup and shift their focus to the league.

Read Also:Morocco’s El Kaabi Surpasses Ronaldo, Benzema’s Goals Feats, Equals Messi’s Record

“We are out there is nothing anybody can do about that. But I want you to put that behind you and focus on the task before us, which is the league,” he told tbe club’s media.

“I want us to approach Sunday’s match against Abia Warriors like wounded Lions, like somebody who has been insulted and bruised.

“Every game in the remaining matches mean so much to us and we cannot afford to fail.”

Shooting Stars currently occupy fourth position on the Nigeria Premier Football League table with 53 points from 33 games.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Na een teleurstellende uitschakeling in de President Federation Cup, heeft coach Gbenga Ogunbote van Shooting Stars aangegeven dat zijn team de nederlaag snel moet vergeten en zich moet richten op de toekomst. De club uit Ibadan werd onlangs uitgeschakeld in de kwartfinales van het prestigieuze toernooi, wat een grote klap was voor zowel de spelers als de fans.

Ogunbote, die bekend staat om zijn motiverende en inspirerende aanpak, heeft benadrukt dat het belangrijk is om niet te lang stil te blijven staan bij de teleurstelling. In plaats daarvan moeten de spelers zich concentreren op de komende wedstrijden en proberen om hun prestaties te verbeteren.

De coach heeft aangegeven dat hij vertrouwen heeft in het talent en de veerkracht van zijn team en gelooft dat ze in staat zijn om terug te komen van deze tegenslag. Hij heeft benadrukt dat het belangrijk is om te leren van de fouten die gemaakt zijn en te werken aan verbetering.

Shooting Stars heeft een lange geschiedenis van succes in het Nigeriaanse voetbal en Ogunbote is vastbesloten om die traditie voort te zetten. Hij heeft aangegeven dat hij er alles aan zal doen om zijn spelers te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Het is duidelijk dat Ogunbote een coach is die gelooft in de kracht van positief denken en hard werken. Hij is vastbesloten om zijn team naar grotere hoogten te leiden en is ervan overtuigd dat ze in staat zijn om succes te behalen, ondanks de tegenslagen die ze hebben meegemaakt.

Al met al is het duidelijk dat Ogunbote en zijn team vastberaden zijn om de nederlaag in de President Federation Cup achter zich te laten en zich te richten op de toekomst. Met hun vastberadenheid en toewijding, lijkt het erop dat Shooting Stars klaar is om terug te vechten en hun plaats aan de top van het Nigeriaanse voetbal te heroveren.

Maresca maakt fout door Leicester City te verlaten voor Chelsea - Maddison Previous post Maresca maakt fout door Leicester City te verlaten voor Chelsea – Maddison
Voorbeschouwing: Champions League Finale; Real Madrid vs Borussia Dortmund Next post Voorbeschouwing: Champions League Finale; Real Madrid vs Borussia Dortmund