El Kaabi uit Marokko overtreft Ronaldo en Benzema’s doelpuntenprestaties, evenaart record van Messi.

El Kaabi uit Marokko overtreft Ronaldo en Benzema's doelpuntenprestaties, evenaart record van Messi.

Morocco’s Ayoub El Kaabi was the hero as he scored the goal that gave Olympiacos a 1-0 win against Fiorentina in the UEFA Europa Conference League final on Wednesday night.

El Kaabi scored in the 116th minute of extra-time to give Olympiacos their first-ever European title.

Also, Olympiacos become the first club from Greece to win a European trophy.

For El Kaabi, it was his 11th goal in this season’s Europa Conference League knockout stage.

Also Read: 2026 WCQ: Rangers Boss Ilechukwu Congratulates Igboke On Super Eagles Invitation

This means he is the first player to achieve the feat in a single UEFA club competition knockout stage.

Also, he has surpassed the feats of Cristiano Ronaldo, Karim Benzema and Radamel Falcao.

Ronaldo scored 10 goals in the Champions League in 2017, Benzema netted 10 in the Champions League in 2022 while Falcao bagged 10 in the Europa League in 2010.

Also, El Kaabi is the first non-European player to score 14 goals in major European competition in a single season since Lionel Messi netted 14 in the 2011/12 Champions League.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

In de wereld van het voetbal zijn er altijd spelers die boven de rest uitsteken en records breken. Een van die spelers is Ayoub El Kaabi uit Marokko, die onlangs de aandacht heeft getrokken door de doelpuntenprestaties van supersterren als Cristiano Ronaldo en Karim Benzema te overtreffen en zelfs het record van Lionel Messi te evenaren.

El Kaabi is een 27-jarige spits die momenteel speelt voor Wydad Casablanca in Marokko. Hij staat bekend om zijn doelpunteninstinct en zijn vermogen om kansen te creëren en af te maken. In de afgelopen jaren heeft hij indruk gemaakt met zijn doelpunten in zowel nationale als internationale competities.

Wat El Kaabi zo opmerkelijk maakt, is zijn vermogen om doelpunten te scoren op cruciale momenten. Hij heeft laten zien dat hij kan presteren onder druk en heeft al meerdere keren het verschil gemaakt voor zijn team. Zijn doelpunten zijn niet alleen belangrijk voor zijn eigen statistieken, maar ook voor het succes van zijn team.

Recentelijk heeft El Kaabi de aandacht getrokken door de doelpuntenprestaties van Ronaldo en Benzema te overtreffen. Hij heeft een indrukwekkend aantal doelpunten gescoord in een kort tijdsbestek en heeft laten zien dat hij tot de top van de spitsen behoort. Zijn doelpuntentotaal heeft zelfs het record van Messi geëvenaard, wat een enorme prestatie is gezien de reputatie van de Argentijnse superster.

Met zijn indrukwekkende prestaties heeft El Kaabi bewezen dat hij een speler is om in de gaten te houden. Hij heeft laten zien dat hij kan concurreren met de beste spelers ter wereld en heeft bewezen dat hij een waardevolle aanwinst is voor elk team waar hij voor speelt. Met nog vele jaren voor zich in zijn carrière, is het duidelijk dat El Kaabi nog veel meer records zal breken en nog meer doelpunten zal scoren in de toekomst.

'Real Sociedad Coach Prijst Sadiq Ondanks Teleurstellend Seizoen' Previous post ‘Real Sociedad Coach Prijst Sadiq Ondanks Teleurstellend Seizoen’
Maresca maakt fout door Leicester City te verlaten voor Chelsea - Maddison Next post Maresca maakt fout door Leicester City te verlaten voor Chelsea – Maddison