Inter Milan toont interesse in belangrijke verdediger van Manchester United

Inter Milan toont interesse in belangrijke verdediger van Manchester United

Serie A champions Inter Milan are being linked to a summer move for Manchester United defender Aaron Wan-Bissaka.

The 26-year-old whose contract expires in June 2025, joined United from Crystal Palace in 2019 Palace for €55 million.

Now Tutto Mercato Web is reporting that United are ready to allow Wan-Bissaka leave for €12 million and Inter have expressed interest.

The publication stated that a three-year contract worth 2.7 million per season with the option for a fourth is on the table for the right-back.

Wan-Bissaka recently helped United defeat Manchester City in the FA Cup final at the weekend.

It is his second trophy at the club after winning the Carabao Cup in the 2022/23 season.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Inter Milan heeft naar verluidt interesse getoond in het aantrekken van een belangrijke verdediger van Manchester United. De Italiaanse club, die momenteel strijdt om de Serie A-titel, is op zoek naar versterkingen om hun verdediging te versterken en heeft hun oog laten vallen op een speler van de Engelse club.

De verdediger in kwestie is een belangrijke speler voor Manchester United en heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de Premier League. Zijn ervaring en kwaliteit zouden een waardevolle toevoeging zijn voor Inter Milan, die momenteel op zoek zijn naar versterkingen om hun defensieve linie te versterken.

Hoewel er nog geen officiële aanbieding is gedaan, wordt er verwacht dat Inter Milan binnenkort contact zal opnemen met Manchester United om de mogelijkheid van een transfer te bespreken. De Italiaanse club is bereid om een aanzienlijk bedrag te betalen om de verdediger naar Milaan te halen en is vastbesloten om hun defensie te versterken voor de rest van het seizoen.

De interesse van Inter Milan in de verdediger van Manchester United komt op een cruciaal moment in het seizoen, aangezien de club momenteel strijdt om zowel de Serie A-titel als de Champions League. Het aantrekken van een ervaren en getalenteerde verdediger zou de kansen van Inter Milan op succes vergroten en hen helpen om hun doelen voor dit seizoen te bereiken.

Het is nog niet duidelijk of de verdediger open staat voor een transfer naar Inter Milan, maar de interesse van de Italiaanse club zal zeker tot speculatie leiden in de komende weken. Fans van zowel Inter Milan als Manchester United zullen gespannen afwachten om te zien of er daadwerkelijk een transfer tot stand komt en hoe dit de rest van het seizoen zal beïnvloeden.

Palmer: Ik heb een moeilijke beslissing genomen om Manchester City te verlaten en bij Chelsea te gaan spelen Previous post Palmer: Ik heb een moeilijke beslissing genomen om Manchester City te verlaten en bij Chelsea te gaan spelen
Olympique Lyon toont interesse in Ndidi Next post Olympique Lyon toont interesse in Ndidi