2026 WK-kwalificatie: Bafana Bafana Coach Onthult Definitieve Selectie Donderdag Voorafgaand aan Wedstrijd Tegen Super Eagles

2026 WK-kwalificatie: Bafana Bafana Coach Onthult Definitieve Selectie Donderdag Voorafgaand aan Wedstrijd Tegen Super Eagles

Bafana Bafana of South Africa head coach Hugo Broos will on Thursday May 30, announce his final squad ahead of next week’s 2026 FIFA World Cup qualifiers against Nigeria and Zimbabwe.

On May 15, Broos named a 36-man preliminary squad for next month’s qualifiers.

Bafana Bafana will be guests to the Super Eagles in Uyo on Friday, 7 June 2024 and then return to host Zimbabwe at the Free State Stadium in Bloemfontein on Tuesday, 11 June 2024.

Familiar faces like Ronwen Williams, Themba Zwane, Percy Tau, Teboho Mokoena and Khuliso Mudau who were at the AFCON 2023 finals, appear in Broos’ squad.

Orlando Pirates starlet Relebohile Mofokeng has been called up for the first time after some impressive club performances.

Stellenbosch defender Thabo Moloisane has also received a maiden call-up

Now according to Sowetan Live, Broos will announce the final 23-man squad for the qualifiers.

Bafana Bafana occupy second spot on three points while the Eagles are third on two points in Group C.

The last time both teams met was in the semi-finals of the AFCON which the Eagles won 4-2 on penalties after regulation time ended 1-1.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De spanning stijgt voor voetbalfans over de hele wereld, aangezien de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026 in volle gang zijn. Een van de meest verwachte wedstrijden is die tussen Zuid-Afrika’s Bafana Bafana en Nigeria’s Super Eagles. De coach van Bafana Bafana heeft aangekondigd dat hij donderdag de definitieve selectie zal onthullen voor deze belangrijke wedstrijd.

De coach heeft de afgelopen weken intensief getraind met zijn spelers en heeft zorgvuldig geëvalueerd wie er het beste past bij de strategie die hij voor de wedstrijd tegen de Super Eagles heeft uitgestippeld. De selectie zal bestaan uit een mix van ervaren spelers en opkomende talenten, met als doel een gebalanceerd team te vormen dat in staat is om de Nigeriaanse ploeg te verslaan.

De fans zijn enthousiast om te zien welke spelers de coach heeft gekozen en hoe ze het zullen doen tegen de sterke tegenstanders uit Nigeria. De wedstrijd belooft een spektakel te worden, met beide teams die strijden om een plek op het WK van 2026.

De coach heeft laten weten dat hij vertrouwen heeft in zijn spelers en gelooft dat ze in staat zijn om een goede prestatie neer te zetten tegen de Super Eagles. Hij benadrukt het belang van teamwork en discipline om tot een goed resultaat te komen.

De fans kunnen niet wachten om te zien welke spelers er geselecteerd zijn en hoe ze het zullen doen in deze cruciale wedstrijd. De spanning stijgt en de verwachtingen zijn hooggespannen voor Bafana Bafana terwijl ze zich voorbereiden op hun confrontatie met de Super Eagles.

Gouden Eaglets niet gekwalificeerd voor U-17 AFCON - NFF Previous post Gouden Eaglets niet gekwalificeerd voor U-17 AFCON – NFF
We kijken er naar uit om Salah in de Saudische competitie te hebben - Emenalo Next post We kijken er naar uit om Salah in de Saudische competitie te hebben – Emenalo