Kroos is onvervangbaar – Valverde

Kroos is onvervangbaar - Valverde

Real Madrid midfielder Fede Valverde has revealed that it will be difficult to replace Toni Kroos in the team.

Recall that Saturday’s Champions League final against Borussia Dortmund will be Kroos’ last in club football.

Read Also: 2026 WCQ: Osimhen Ruled Out Of South Africa, Benin Games

In a chat with TribalFootball, Valverde said that Kroos will be greatly missed.

 “Today I play in another role, different from Toni.

“We will never be able to replace him, he is the person I admire the most and I would like to be able to do at least ten percent of what he did at Real Madrid, but it’s very difficult.

“In the end we have another type of game, there is no player in the world like Toni.

“We have another way of playing, we will try to continue marking an era in this club, but it will be difficult.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Kroos is onvervangbaar – Valverde

Toni Kroos, de Duitse middenvelder van Real Madrid, wordt door zijn coach Ernesto Valverde beschouwd als onvervangbaar in het team. De 31-jarige speler staat bekend om zijn uitstekende passing, visie op het veld en vermogen om het spel te dicteren. Zijn afwezigheid wordt dan ook als een groot gemis gezien voor het team.

Valverde heeft herhaaldelijk benadrukt hoe belangrijk Kroos is voor Real Madrid en hoe moeilijk het is om een speler van zijn kaliber te vervangen. De coach prijst Kroos om zijn intelligentie en ervaring, en noemt hem een van de beste middenvelders ter wereld.

Kroos heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, met talloze prijzen en individuele onderscheidingen. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van Real Madrid in de afgelopen jaren, met onder meer vier Champions League-titels.

De middenvelder staat bekend om zijn rustige en beheerste speelstijl, maar ook om zijn vermogen om op cruciale momenten beslissend te zijn. Zijn passing en visie op het veld maken hem een waardevolle speler voor elk team.

Valverde en Real Madrid zullen er alles aan doen om Kroos fit en in vorm te houden, zodat hij een belangrijke rol kan blijven spelen in het succes van het team. Zijn onvervangbaarheid wordt steeds duidelijker naarmate het seizoen vordert en de druk toeneemt.

Kortom, Toni Kroos is een essentiële speler voor Real Madrid en zijn coach Ernesto Valverde is zich daar terdege van bewust. Zijn afwezigheid zou een groot verlies zijn voor het team en het is duidelijk dat hij niet gemakkelijk te vervangen is.

Courtois niet opgenomen in Belgische selectie voor Euro 2024 Previous post Courtois niet opgenomen in Belgische selectie voor Euro 2024
Finidi heeft steun nodig om Wereldbeker ticket te behalen - Sodje Next post Finidi heeft steun nodig om Wereldbeker ticket te behalen – Sodje