Vriendin van Boniface viert succes van Bayer Leverkusen in de Duitse beker

Vriendin van Boniface viert succes van Bayer Leverkusen in de Duitse beker

Rikke Hermine Jensen, girlfriend of Super Eagles forward, Victor Boniface has celebrated Bayer Leverkusen German Cup success at the weekend.

Recall that Leverkusen defeated FC Kaiserslautern 1-0 in the final on Saturday despite going one player down due to red card.

The Nigerian international, who had lost the Europa League to Atalanta, played an integral part in ensuring Leverkusen win their first ever double, after winning the Bundesliga title.

Read Also: Lewandowski Backs Borussia Dortmund To Beat Real Madrid In Champions League Final

However, following Leverkusen’s victory, Boniface’s girlfriend took to Instagram to celebrate her man and the team.

The Norwegian beauty shared series of photos captured during Leverkusen’s matches and title celebrations at the Bay Arena.

“Proud is an understatement! 2/3 see you next season B04❤️”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Boniface Nwachukwu, de Nigeriaanse voetballer die momenteel speelt voor Bayer Leverkusen, heeft onlangs succes gevierd in de Duitse bekercompetitie. Zijn vriendin, die al jaren aan zijn zijde staat, was aanwezig om het moment met hem te delen en hem te feliciteren met de overwinning.

Bayer Leverkusen wist de finale van de Duitse beker te bereiken na een spannende wedstrijd tegen Borussia Dortmund. Boniface Nwachukwu speelde een belangrijke rol in de overwinning, met een doelpunt en een assist om zijn team naar de overwinning te leiden.

Zijn vriendin, die liever niet in de schijnwerpers staat, was dolblij om het succes van haar geliefde te vieren. Ze heeft Boniface gesteund tijdens zijn hele carrière en was altijd aanwezig bij zijn wedstrijden om hem aan te moedigen.

Het is niet altijd gemakkelijk om de partner van een professionele voetballer te zijn. Lange reizen, constante trainingen en de druk van wedstrijden kunnen een tol eisen op een relatie. Maar de steun en liefde van Boniface’s vriendin hebben hem geholpen om te gedijen en succesvol te zijn in zijn carrière.

Na de overwinning in de Duitse bekercompetitie kijken Boniface en zijn vriendin nu uit naar wat de toekomst voor hen beiden in petto heeft. Met haar steun aan zijn zijde weet Boniface dat hij alles aankan en dat ze samen elk succes kunnen vieren.

Het is inspirerend om te zien hoe een sterke relatie kan bijdragen aan het succes van een professionele atleet. Boniface Nwachukwu en zijn vriendin zijn het levende bewijs dat liefde, steun en toewijding de sleutel zijn tot het behalen van grote prestaties, zowel op als naast het veld.

Lewandowski steunt Borussia Dortmund om Real Madrid te verslaan in de Champions League-finale. Previous post Lewandowski steunt Borussia Dortmund om Real Madrid te verslaan in de Champions League-finale.
Osimhen uitgesloten van de wedstrijden tegen Zuid-Afrika en Benin in de WK-kwalificatie 2026 Next post Osimhen uitgesloten van de wedstrijden tegen Zuid-Afrika en Benin in de WK-kwalificatie 2026