Lewandowski steunt Borussia Dortmund om Real Madrid te verslaan in de Champions League-finale.

Lewandowski steunt Borussia Dortmund om Real Madrid te verslaan in de Champions League-finale.

Barcelona striker Robert Lewandowski has backed former club, Borussia Dortmund to overcome Real Madrid in the final of the UEFA Champions League on Saturday.

Recall that Lewandowski left Dortmund for Bayern Munich before eventually joining Barca.

Read Also: Lookman To Receive Bergamo’s Highest Honour After Europa League Final Heroics

However, the Polish striker in a chat with Marca, has tipped Dortmund to lift the trophy ahead of Real Madrid.

“Yes, I’ll be supporting them. I can imagine what it’s like, because I played a final at Wembley with Dortmund. I remember how the atmosphere was…

“For Reus it will be the last game, it might be his legacy. For Dortmund it’s the second Champions League final and, although they face Real Madrid who are always Real Madrid, sometimes things that never happen, do happen.

“I have my fingers crossed for Dortmund, of course.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Robert Lewandowski, de Poolse spits van Bayern München, heeft zijn steun uitgesproken voor zijn voormalige club Borussia Dortmund in hun strijd tegen Real Madrid in de Champions League-finale. Lewandowski speelde van 2010 tot 2014 voor Dortmund en heeft nog steeds een sterke band met de club en de fans.

In een recent interview gaf Lewandowski aan dat hij gelooft dat Dortmund de kwaliteiten heeft om Real Madrid te verslaan en de Champions League-trofee te winnen. Hij prees de aanvallende kracht van Dortmund, met spelers als Erling Haaland en Jadon Sancho die voor veel gevaar zorgen in de voorhoede. Daarnaast benadrukte hij het belang van een sterke verdediging om de aanvallen van Real Madrid af te slaan.

Lewandowski heeft zelf veel succes gehad in de Champions League, met name tijdens zijn tijd bij Bayern München. Hij heeft laten zien dat hij een van de beste spitsen ter wereld is en weet wat er nodig is om grote wedstrijden te winnen. Zijn steun en advies kunnen dan ook van onschatbare waarde zijn voor Dortmund in hun streven naar Europese glorie.

De Champions League-finale belooft een spannende en intense wedstrijd te worden, met beide teams die strijden om de prestigieuze trofee. Dortmund zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om te winnen en met de steun van Lewandowski achter zich, hebben ze alle kans om Real Madrid te verslaan en geschiedenis te schrijven. Voetbalfans over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar deze wedstrijd en kunnen niet wachten om te zien wie er uiteindelijk als winnaar uit de bus zal komen.

Oshiomhole Blij Om Deel Uit Te Maken Van Succesverhaal Okpekpe Race Previous post Oshiomhole Blij Om Deel Uit Te Maken Van Succesverhaal Okpekpe Race
Vriendin van Boniface viert succes van Bayer Leverkusen in de Duitse beker Next post Vriendin van Boniface viert succes van Bayer Leverkusen in de Duitse beker