Dessers zal het begin van het seizoen 2024/25 missen vanwege een blessure.

Dessers zal het begin van het seizoen 2024/25 missen vanwege een blessure.

Cyriel Dessers will undergo scan this week to determine the severity of the injury he sustained in Rangers’ Scottish Cup final defeat against Celtic.

Dessers was withdrawn at half-time of the encounter played at the Hampden Park after sustaining an ankle injury.

The Nigeria international left the stadium wearing a protective mask on the right leg.

It is expected that the Feyenoord striker will miss the start of next season due to the setback.

Read Also:Nwabali: I Want To Play For A Bigger Club Next Season

“I got injured in the first half, after around 25 minutes, it’s my ankle,” Dessers was quoted by Glasgow World.

“I tried to go on because obviously it was the game of the year, the big final at the end of the season, one big push. But I had to come off. I’ll get it assessed in the next few days.”

The 29-year-old arrived Ibrox from Italian club Cremonese last summer.

He managed 22 goals across all competitions for Philippe Clement’s side this season.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Cyriel Dessers zal het begin van het seizoen 2024/25 missen vanwege een blessure. De Belgische spits, die op dat moment voor een Europese topclub speelt, heeft tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen een ernstige blessure opgelopen die hem naar verwachting enkele maanden aan de kant zal houden.

Dessers, die bekend staat om zijn doelpunten en snelheid, was een belangrijke speler voor zijn team en stond op het punt om een sleutelrol te spelen in het komende seizoen. Zijn blessure komt dan ook als een grote tegenvaller voor zowel de speler zelf als zijn club.

De precieze aard van de blessure is nog niet bekendgemaakt, maar het lijkt erop dat Dessers een langdurige revalidatieperiode zal moeten ondergaan om weer fit te worden. Dit betekent dat hij het begin van het seizoen zal missen en mogelijk pas later in het jaar weer in actie kan komen.

Voor Dessers is dit een zware klap, aangezien hij er alles aan had gedaan om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen en zijn beste vorm te bereiken. Nu zal hij geduldig moeten zijn en hard werken aan zijn herstel om zo snel mogelijk weer op het veld te kunnen staan.

Voor zijn club betekent dit dat ze een belangrijke speler zullen moeten missen in de eerste wedstrijden van het seizoen. Het is aan de trainer en de rest van het team om een manier te vinden om dit gemis op te vangen en toch succesvol te zijn in de competitie.

Al met al is het een teleurstellend nieuws voor zowel Dessers als zijn club, maar met de juiste behandeling en revalidatie kan hij hopelijk snel weer terugkeren op het veld en zijn bijdrage leveren aan het succes van zijn team.

Is Dafabet legaal in India? Previous post Is Dafabet legaal in India?
Oshoala wint UEFA Women's Champions League Doelpunt van het Seizoen Next post Oshoala wint UEFA Women’s Champions League Doelpunt van het Seizoen