Lookman geselecteerd voor Serie A Team van de Week

Lookman geselecteerd voor Serie A Team van de Week

Ademola Lookman has been included in the final Serie A Team of the Week for the season.

The final Team of the Week for the Serie A campaign, was compiled by whoscored.com and posted on their X handle.

The Super Eagles star is the only Atalanta player who made the list which also had AC Milan’s Rafael Leao and Juventus duo Alex Sandro and Federico Chiesa.

Lookman’s inclusion in the list is not unconnected to his impressive performance in Atalanta’s 3-0 home win against Torino, in their final league game of the season.

The Europa League final hat-trick hero scored one of the goals in the comfortable win.

The 26-year-old ended the 2023/24 league campaign with 10 goals, six assists in 30 games.

Also, he scored 16 goals, provided seven assists in 44 games in all competitions in the just concluded season.

Up next for Lookman is the 2026 FIFA World Cup qualifiers against South Africa and Benin Republic in June.

The Super Eagles are third in Group C on two points after two games played so far.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Ademola Lookman, de Engelse voetballer die momenteel speelt voor AC Milan, is onlangs geselecteerd voor het Serie A Team van de Week. De 24-jarige aanvaller maakte indruk met zijn prestaties tijdens de afgelopen wedstrijd en verdiende daarmee een plek in het prestigieuze team.

Lookman, die in januari 2021 werd uitgeleend aan AC Milan van RB Leipzig, heeft sinds zijn komst naar de Italiaanse club indruk gemaakt met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid. Hij heeft al meerdere doelpunten en assists op zijn naam staan en heeft een belangrijke rol gespeeld in de successen van het team.

Tijdens de laatste wedstrijd van AC Milan tegen een sterke tegenstander wist Lookman uit te blinken met zijn dribbels, passes en schoten op doel. Zijn optreden leverde hem niet alleen lof op van fans en analisten, maar ook een plek in het Serie A Team van de Week.

De selectie voor het Team van de Week is gebaseerd op de prestaties van spelers tijdens de afgelopen speelronde in de Serie A. Het is een eer voor spelers om geselecteerd te worden en het toont aan dat ze op dat moment tot de beste spelers in de competitie behoren.

Voor Lookman is deze selectie een bevestiging van zijn kwaliteiten en een beloning voor zijn harde werk. Hij zal ongetwijfeld gemotiveerd zijn om zijn goede vorm voort te zetten en zijn team te blijven helpen bij het behalen van successen in de Serie A.

Met zijn talent, snelheid en doelgerichtheid heeft Lookman alles in huis om uit te groeien tot een van de sterspelers van AC Milan en een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van het team. Fans kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar meer indrukwekkende optredens van deze getalenteerde aanvaller in de Serie A.

Nwabali wil volgend seizoen voor een grotere club spelen Previous post Nwabali wil volgend seizoen voor een grotere club spelen
De top 6 betrouwbare online voetbalwedden websites in Vietnam in 2024. Next post De top 6 betrouwbare online voetbalwedden websites in Vietnam in 2024.