Cristiano Ronaldo verbreekt record voor doelpunten in de Saudische competitie

Cristiano Ronaldo verbreekt record voor doelpunten in de Saudische competitie

Cristiano Ronaldo has broken the Saudi League record for goals scored in one single season.

Ronaldo bagged a brace as Al Nassr defeated Al Ittihad 4-2 in the final game of the season on Monday night.

The brace took his tally for the season to 35 goals, 11 assist in 31 games.

The previous record was 34 goals and was set in the 2018/2019 campaign.

Also Read: Martial Confirms Man United Exit After Nine Years

After Monday’s win, Al Nassr ended the season in second place on 82 points.

Ronaldo would hope to carry his impressive scoring form to Portugal’s national team as they prepare for the Euros in Germany.

The former Manchester United and Real Madrid star was instrumental in Portugal’s Euro 2016 triumph.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Cristiano Ronaldo heeft opnieuw geschiedenis geschreven door het record voor de meeste doelpunten in de Saudische competitie te verbreken. De Portugese superster, die in de zomer van 2022 naar Al Nassr verhuisde, heeft in slechts één seizoen indruk gemaakt met zijn doelpuntenproductie.

Ronaldo’s prestaties in de Saudische competitie hebben bewondering gewekt bij fans en critici over de hele wereld. Met zijn ongeëvenaarde snelheid, kracht en precisie voor het doel, heeft hij laten zien waarom hij wordt beschouwd als een van de beste voetballers aller tijden.

Het record voor de meeste doelpunten in de Saudische competitie stond voorheen op naam van een lokale speler, maar Ronaldo heeft dat record nu verbroken met zijn buitengewone prestaties. Zijn vermogen om doelpunten te scoren in bijna elke wedstrijd heeft Al Nassr geholpen om aan de top van de competitie te blijven en heeft hen zelfs geholpen om enkele belangrijke overwinningen te behalen.

Ronaldo’s impact op het Saudische voetbal kan niet worden onderschat. Zijn aanwezigheid heeft niet alleen het niveau van de competitie verhoogd, maar heeft ook de interesse in het Saudische voetbal wereldwijd vergroot. Fans over de hele wereld volgen nu de prestaties van Ronaldo en zijn team, en zijn aanwezigheid heeft het Saudische voetbal op de kaart gezet.

Met zijn recordbrekende prestaties in de Saudische competitie heeft Cristiano Ronaldo opnieuw bewezen waarom hij wordt beschouwd als een van de grootste voetballers aller tijden. Zijn talent, toewijding en vastberadenheid hebben hem geholpen om opnieuw geschiedenis te schrijven en zijn nalatenschap in de voetbalwereld te versterken.

Pingua belooft terug te komen en het record van de Okpekpe Race Course te verbreken na het winnen van de 10e editie. Previous post Pingua belooft terug te komen en het record van de Okpekpe Race Course te verbreken na het winnen van de 10e editie.
Mijn tijd bij Arsenal loopt ten einde - Lokonga Next post Mijn tijd bij Arsenal loopt ten einde – Lokonga