Ancelotti: Bellingham vervangt Kroos niet

Ancelotti: Bellingham vervangt Kroos niet

Real Madrid coach Carlo Ancelotti has revealed that Jude Bellingham won’t replace Toni Kroos in the team.

Kroos, who will retire this summer, played his final home game for Real in Saturday’s draw with Real Betis.

Read Also: WAFU B U-17: Golden Eaglets Suffer Double Injury Blow Ahead 3rd Placed Game Vs Ghana

Asked if Bellingham will replace Kroos, Ancelotti said: “I don’t think so.

“The closer we have Bellingham to the goal, the better it is for us. There is no player with Kroos’ characteristics on the market, but we have to replace him in another way. We have players with a lot of quality and we have to adapt next season’s game to its characteristics.”

He also said: “Let’s see… at an environmental level and a technical level. At an environmental level those who are here have to take more responsibility. At a technical level we have to see it. We can think that it could be a more vertical game, with players with more energy and less tempo of play.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Carlo Ancelotti, de coach van Real Madrid, heeft recentelijk verklaard dat de jonge Engelse middenvelder Jude Bellingham niet bedoeld is als directe vervanger van de ervaren Duitse speler Toni Kroos.

Bellingham, die momenteel speelt voor Borussia Dortmund, wordt al lange tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer naar Real Madrid. Met zijn indrukwekkende prestaties op zo’n jonge leeftijd heeft hij de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa.

Echter, Ancelotti heeft benadrukt dat Bellingham niet gezien moet worden als de vervanger van Kroos, die een belangrijke speler is geweest voor Real Madrid sinds zijn komst in 2014. Kroos staat bekend om zijn uitstekende passing, visie en leiderschap op het veld, en het zou moeilijk zijn voor Bellingham om direct in zijn schoenen te stappen.

Ancelotti heeft wel toegegeven dat Bellingham een groot talent is en dat hij zeker een waardevolle aanwinst zou zijn voor Real Madrid. Hij gelooft dat de jonge middenvelder zich goed zou kunnen ontwikkelen onder de juiste begeleiding en dat hij in de toekomst een belangrijke rol zou kunnen spelen in het team.

Het is duidelijk dat Ancelotti veel vertrouwen heeft in Bellingham en zijn potentieel ziet, maar hij wil benadrukken dat het belangrijk is om realistisch te blijven over de verwachtingen. Het is niet eerlijk om de jonge speler direct te vergelijken met een ervaren kracht als Kroos, en het is belangrijk om hem de tijd te geven om te groeien en zich aan te passen aan het niveau van Real Madrid.

Al met al lijkt het erop dat Bellingham nog steeds een interessante optie is voor Real Madrid, maar het is duidelijk dat Ancelotti niet van plan is om hem direct als vervanger van Kroos te zien. Het zal interessant zijn om te zien hoe de situatie zich ontwikkelt en of Bellingham uiteindelijk de overstap maakt naar de Spaanse grootmacht.

NBA Hall of Fame player and broadcaster Bill Walton passes away at age 71 Previous post NBA Hall of Fame player and broadcaster Bill Walton passes away at age 71
Zirkzee geeft aan dat hij bij Bologna blijft ondanks interesse van Arsenal en Juventus Next post Zirkzee geeft aan dat hij bij Bologna blijft ondanks interesse van Arsenal en Juventus