Zirkzee geeft aan dat hij bij Bologna blijft ondanks interesse van Arsenal en Juventus

Zirkzee geeft aan dat hij bij Bologna blijft ondanks interesse van Arsenal en Juventus

Joshua Zirkzee has hinted he would stay with Serie A club Bologna beyond this summer.

Zirkzee has been linked with Arsenal, Juventus, AC Milan and Napoli.

The 23-year-old has scored 11 goals and provided five assists in 34 league matches this season.

“At the moment my mind is only in Bologna. I want to recover from the injury, have some nice holidays in the United States with my childhood friends and then we’ll see what happens,” TMW.

Read Also:WAFU B U-17: Golden Eaglets Suffer Double Injury Blow Ahead 3rd Placed Game Vs Ghana

“He was asked what he’d choose, if it was up to him.

“I’d choose the best for the club. I will only do what makes sense in my heart.”

Zirkzee also spoke about how it would feel to play in the Champions League with Bologna.

“Exactly, that’s what I said, and I’ll repeat it. It’s clear that for me it would be wonderful to defend this goal achieved together. What we experienced in Piazza Maggiore was unforgettable.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Jonge Nederlandse spits Joshua Zirkzee heeft aangegeven dat hij ervoor heeft gekozen om bij Bologna te blijven, ondanks interesse van topclubs Arsenal en Juventus. De 20-jarige voetballer, die momenteel op huurbasis speelt bij de Italiaanse club, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft de aandacht getrokken van enkele van de grootste clubs in Europa.

Zirkzee, die in 2020 de overstap maakte van Bayern München naar Bologna, heeft laten weten dat hij gelukkig is bij zijn huidige club en dat hij graag wil blijven groeien en zich ontwikkelen als speler. Hij heeft aangegeven dat hij het vertrouwen voelt van de coach en het team en dat hij denkt dat hij hier het beste kan groeien als speler.

De jonge spits heeft al laten zien wat hij in huis heeft door belangrijke doelpunten te maken voor Bologna en heeft daarmee de interesse gewekt van clubs als Arsenal en Juventus. Echter, Zirkzee heeft besloten om voorlopig trouw te blijven aan Bologna en zich te focussen op zijn ontwikkeling bij de club.

Zirkzee’s beslissing om bij Bologna te blijven is een teken van zijn vastberadenheid en toewijding aan zijn carrière. Hij gelooft dat hij op de juiste plek is om zijn potentieel te bereiken en zijn doelen te verwezenlijken. Met zijn talent en mentaliteit heeft hij alles in huis om een succesvolle carrière in het topvoetbal na te streven.

Het is duidelijk dat Joshua Zirkzee een veelbelovende toekomst voor zich heeft en dat zijn beslissing om bij Bologna te blijven een verstandige keuze kan blijken te zijn voor zijn verdere ontwikkeling als voetballer. Het is nu aan hem om hard te blijven werken en zijn potentieel volledig te benutten om zijn dromen waar te maken in het voetbal.

Ancelotti: Bellingham vervangt Kroos niet Previous post Ancelotti: Bellingham vervangt Kroos niet
NFF Ontkent Rapport Over Onbetaalde Bonussen en Toelagen Next post NFF Ontkent Rapport Over Onbetaalde Bonussen en Toelagen