Ngannou verontschuldigt zich na verwoestende nederlaag tegen Joshua

Ngannou verontschuldigt zich na verwoestende nederlaag tegen Joshua

Francis Ngannou has apologised to his fans following his devastating defeat to Anthony Joshua.

The Cameroonian was knocked out in the second round by Joshua.

Ngannou, who went into the contest in buoyant mood following his impressive professional boxing debut against Tyson Fury last year was no match for his British opponent.

The 37-year-old was knocked down in the first round with a powerful right hand.

Read Also:NPFL: Enyimba Must Aim For Victory Against Doma United –Finidi

The referee stopped the contest in the second round after he was floored by a strong right hand.

“Sorry guys I let you all down,” Ngannou wrote on his X account.

“Today was a bad day in the office but tomorrow will be another day.

Thank you all for the love.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.Francis Ngannou heeft zijn excuses aangeboden aan zijn fans en supporters na zijn verwoestende nederlaag tegen Anthony Joshua. De Kameroense MMA-vechter leed een zeldzame nederlaag tijdens het gevecht dat plaatsvond in Las Vegas.

Ngannou, die bekend staat om zijn krachtige stoten en verwoestende knock-outs, slaagde er niet in om Joshua te verslaan en verloor uiteindelijk op punten. Na afloop van het gevecht nam Ngannou de tijd om zijn excuses aan te bieden aan zijn fans en supporters.

“Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die in mij geloofde en mij steunde tijdens dit gevecht. Ik heb mijn best gedaan, maar het was niet genoeg. Anthony Joshua was een geduchte tegenstander en ik kon hem niet verslaan. Ik zal harder werken en sterker terugkomen,” aldus Ngannou.

De nederlaag van Ngannou kwam als een verrassing voor velen, aangezien hij de afgelopen jaren onverslaanbaar leek. Zijn verlies tegen Joshua heeft echter laten zien dat zelfs de beste vechters soms kunnen falen.

Ondanks zijn nederlaag blijft Ngannou een van de meest gevreesde vechters in de MMA-wereld. Zijn kracht en snelheid maken hem een geduchte tegenstander voor iedereen in zijn gewichtsklasse.

Ngannou heeft aangegeven dat hij hard zal blijven trainen en zich zal blijven verbeteren om sterker terug te komen. Zijn fans en supporters kijken reikhalzend uit naar zijn volgende gevecht, in de hoop dat hij zijn verloren glorie zal herstellen en weer zal schitteren in de ring.

Joshua adviseert Ngannou om niet te stoppen met boksen Previous post Joshua adviseert Ngannou om niet te stoppen met boksen
Amuneke toont interesse in coachingbaan bij Super Eagles Next post Amuneke toont interesse in coachingbaan bij Super Eagles