Ndidi is een belangrijke speler voor Leicester City – Maresca

Ndidi is een belangrijke speler voor Leicester City - Maresca

Leicester City manager, Enzo Maresca has described Super Eagles midfielder, Wilfred Ndidi as an important player for the club.

He made this known while giving an update on the Nigerian international’s injury ahead Queens Park Ranger (QPR) on Saturday.

Maresca noted Ndidi could return to action before the international break with the midfielder making good progress in his comeback from injury.

“Wilf is still out and that is all. He has already started to do some sessions with us, but part of the session, not all,” Maresca told a press conference on Friday.

Read Also: Peseiro Quits As Super Eagles Head Coach

“Hopefully next week he can complete the session with us, which means he starts to be available. Hopefully we can have Wilf back because, as you know, he is an important player for us.

“That’s why I said if he can be back earlier than three months, it is much better for us.

“He is an important player. Now we are trying to find solutions to adapt players but hopefully we can have him back very soon.”

Ndidi has not played since the win at Cardiff in December after sustaining a muscle injury that required surgery. He was initially ruled out for three months, potentially taking him up to the end of March or beginning of April.


Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

Wilfred Ndidi is een Nigeriaanse voetballer die momenteel speelt voor Leicester City in de Engelse Premier League. Sinds zijn komst naar de club in 2017 heeft hij zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers van het team en wordt hij beschouwd als een van de beste verdedigende middenvelders in de competitie.

Ndidi staat bekend om zijn fysieke kracht, uithoudingsvermogen en tactisch inzicht. Hij is een meester in het verstoren van de aanvallen van de tegenstander en het terugwinnen van balbezit voor zijn team. Zijn vermogen om te anticiperen op het spel en zijn sterke tackles maken hem een waardevolle toevoeging aan het Leicester City-team.

Naast zijn verdedigende kwaliteiten heeft Ndidi ook laten zien dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan de aanval. Hij heeft een goed oog voor het spel en kan gevaarlijke passes geven om zijn teamgenoten in scoringspositie te brengen. Zijn doelpunten en assists hebben Leicester City vaak geholpen om belangrijke wedstrijden te winnen.

Ndidi’s impact op het team is niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft lof ontvangen van fans, teamgenoten en experts in de voetbalwereld. Zijn harde werk, toewijding en consistente prestaties hebben hem een van de meest geliefde spelers gemaakt bij Leicester City.

Als het gaat om het succes van Leicester City, is Ndidi een speler die niet gemist kan worden. Zijn aanwezigheid op het veld brengt stabiliteit en kracht aan het team en zijn bijdrage is van onschatbare waarde voor de club. Met Ndidi in het team heeft Leicester City een speler van wereldklasse die hen kan helpen om te concurreren op het hoogste niveau van het Engelse voetbal.

Ontmaskering van de kanshebbers: Een diepe duik in de favorieten van de Paddy Power Stayers' Hurdle Previous post Ontmaskering van de kanshebbers: Een diepe duik in de favorieten van de Paddy Power Stayers’ Hurdle
Awoniyi genomineerd voor Goal Of The Month van Nottingham Forest Next post Awoniyi genomineerd voor Goal Of The Month van Nottingham Forest