2026 WK-kwalificatie: Zuid-Afrikaanse coach onthult 23-koppige selectie voor confrontatie met Super Eagles

2026 WK-kwalificatie: Zuid-Afrikaanse coach onthult 23-koppige selectie voor confrontatie met Super Eagles

Bafana Bafana of South Africa head coach Hugo Broos has named a 23-man squad for his side’s upcoming 2026 FIFA World Cup qualifiers against Nigeria and Zimbabwe.

Broos initially named a 36-man preliminary squad for the two games.

Siyabonga Ngezana, Relebohile Mofokeng and returnee Lyle Foster are the standout new faces.

Ex-Rangers Striker Tips Dessers To Score 40 Goals Next Season

The Belgian dropped notable faces like Evidence Makgopa, Mihlali Mayambela and Tapelo Xoki and Thabiso Monyane.

South Africa will face the Super Eagles at the Godswill Akpabio International Stadium in Uyo on Friday, June 7 .

Bafana Bafana will host the Warriors at Free State Stadium in Bloemfontein on Tuesday , June 11.

They currently sit in second place in Group C with three points.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Zuid-Afrikaanse nationale voetbalploeg staat op het punt om de strijd aan te gaan met de Nigeriaanse Super Eagles in de kwalificatiewedstrijden voor het Wereldkampioenschap voetbal van 2026. De Zuid-Afrikaanse coach heeft onlangs de 23-koppige selectie onthuld die hij heeft samengesteld voor deze belangrijke confrontatie.

De selectie bestaat uit een mix van ervaren spelers en opkomende talenten, die allemaal klaar staan om hun land te vertegenwoordigen en te strijden voor een plek op het WK. De coach heeft vertrouwen in de kwaliteit en het potentieel van zijn spelers en gelooft dat ze in staat zijn om een sterke prestatie neer te zetten tegen de Nigeriaanse ploeg.

Enkele opvallende namen in de selectie zijn onder andere de ervaren doelman Itumeleng Khune, verdediger Thulani Hlatshwayo en aanvaller Percy Tau. Daarnaast zijn er ook enkele jonge talenten opgenomen, zoals middenvelder Teboho Mokoena en aanvaller Luther Singh, die zich hebben bewezen in de nationale competitie en klaar zijn voor de stap naar internationaal niveau.

De confrontatie met de Nigeriaanse Super Eagles belooft een spannende en uitdagende wedstrijd te worden, aangezien beide teams strijden om een plek op het WK. De Zuid-Afrikaanse coach is vastbesloten om zijn spelers goed voor te bereiden en hen te motiveren om het beste van zichzelf te laten zien op het veld.

De fans van het Zuid-Afrikaanse voetbal kijken reikhalzend uit naar deze belangrijke wedstrijd en hopen dat de nationale ploeg erin slaagt om een overwinning te behalen en dichter bij kwalificatie voor het WK van 2026 te komen. Met een sterke selectie en een gemotiveerde coach lijkt Zuid-Afrika goed gepositioneerd te zijn om succes te behalen in deze kwalificatiewedstrijden.

Hoe profiteer je van weddenschapsacties in Nigeria? Previous post Hoe profiteer je van weddenschapsacties in Nigeria?
2026 WK-kwalificatie: Olawoyin vervangt Tella in de selectie van de Super Eagles Next post 2026 WK-kwalificatie: Olawoyin vervangt Tella in de selectie van de Super Eagles