2026 WK-kwalificatie: Super Eagles veroordeeld om Bafana Bafana te verslaan – Ndidi

2026 WK-kwalificatie: Super Eagles veroordeeld om Bafana Bafana te verslaan - Ndidi

Wilfred Ndidi has said the Super Eagles must beat South Africa to get their 2026 FIFA World Cup qualifying campaign back on track.

The Super Eagles are yet to record a win in Group C after recording just two points from their opening two games.

Finidi George’s side will host Bafana Bafana in a matchday three encounter at the Godswill Akpabio International Stadium, Uyo on Friday.

Read Also:Euro 2024: Nigerian Midfielder Makes Italy’s Final 26-Man Squad

Anything short of a win in the game could mar the team’s chances of making it to the mundial.

Finidi stated that they must give their all to beat the visitors.

“Nobody needs to tell us that we did not start the campaign well enough. The opportunity has arisen to take our fate in our hands and rise to strong contention in our pool. We will approach Friday’s encounter with the right mental attitude,” Ndidi told thenff.com.

The encounter will kick-off at 8pm Nigeria time.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Nigeriaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, staat voor een cruciale wedstrijd in de kwalificatie voor het Wereldkampioenschap voetbal van 2026. De ploeg is veroordeeld om hun Zuid-Afrikaanse tegenstanders, Bafana Bafana, te verslaan om hun kansen op deelname aan het toernooi levend te houden.

Een van de sleutelspelers voor de Super Eagles in deze wedstrijd is Wilfred Ndidi. De 25-jarige middenvelder staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om het spel te dicteren op het middenveld. Ndidi speelt momenteel voor Leicester City in de Engelse Premier League en heeft zich ontwikkeld tot een van de beste middenvelders in de competitie.

Ndidi zal een cruciale rol spelen in het proberen te neutraliseren van de aanval van Bafana Bafana en het creëren van kansen voor zijn teamgenoten in de aanval. Zijn ervaring en leiderschap zullen van onschatbare waarde zijn voor de Super Eagles in deze belangrijke wedstrijd.

De wedstrijd tussen Nigeria en Zuid-Afrika belooft een spannende strijd te worden tussen twee van de beste teams in Afrika. Beide ploegen zullen er alles aan doen om de overwinning te behalen en een stap dichter bij kwalificatie voor het WK 2026 te komen.

De Super Eagles hebben een rijke geschiedenis op het gebied van internationaal voetbal en hebben in het verleden indrukwekkende prestaties geleverd op het WK. Met spelers als Ndidi in hun rangen, hebben ze alle reden om optimistisch te zijn over hun kansen in deze kwalificatiewedstrijd.

Fans van de Super Eagles zullen ongetwijfeld vol spanning uitkijken naar deze wedstrijd en hopen dat hun team de overwinning kan behalen en een stap dichter bij het bereiken van het WK 2026 kan komen. Met spelers als Ndidi aan boord, hebben ze zeker een goede kans om succesvol te zijn.

Nigeriaanse middenvelder geselecteerd voor de definitieve 26-koppige selectie van Italië voor Euro 2024 Previous post Nigeriaanse middenvelder geselecteerd voor de definitieve 26-koppige selectie van Italië voor Euro 2024
2026 WK-kwalificatie: NFF slaat terug naar Zuid-Afrika over vertraagde aankomst in Uyo Next post 2026 WK-kwalificatie: NFF slaat terug naar Zuid-Afrika over vertraagde aankomst in Uyo