2026 WK-kwalificatie: Super Eagles niet bang voor Rohr’s Benin Republic – Finidi

2026 WK-kwalificatie: Super Eagles niet bang voor Rohr's Benin Republic - Finidi

Super Eagles head coach Finidi George claimed his side have no fear for the Squirrels of Benin Republic.

The Squirrels are currently managed by former Super Eagles head coach Gernot Rohr.

The two teams will clash in a 2026 FIFA World Cup qualifying matchday four encounter at the Felix Houphouet Boigny Stadium, Abidjan on Monday.


Read Also: Swiatek Defeats Paolini, Wins Third Consecutive French Open Title

Rohr was in charge of the Super Eagles for six years before he was sacked by the Nigeria Football Federation (NFF).

“He should be the one to be fearful (of the Super Eagles),” Finidi told reporters.

“We want to win the game, we will take risk to win.

“We should repeat the second half performance against South Africa in Abidjan, that will give us a positive result that will change the narrative and that’s what we want to do on Monday.”

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Nigeriaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, staat op het punt om de strijd aan te gaan met Benin Republic in de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026. Onder leiding van bondscoach Gernot Rohr en met voormalig international Finidi George als assistent, zijn de Super Eagles vastbesloten om zich te kwalificeren voor het wereldkampioenschap en hun stempel te drukken op het internationale toneel.

Hoewel Benin Republic geen traditionele voetbalmacht is, mogen de Super Eagles hun tegenstanders niet onderschatten. Het team heeft de afgelopen jaren grote vooruitgang geboekt en heeft bewezen dat ze in staat zijn om te concurreren met de beste teams in Afrika. Met spelers als Stéphane Sessègnon en Steve Mounié in hun gelederen, zullen de Beniners zeker een geduchte tegenstander vormen voor Nigeria.

Desondanks zijn de Super Eagles vol vertrouwen in hun eigen kunnen. Met een mix van ervaren spelers zoals Victor Osimhen en Wilfred Ndidi en opkomende talenten zoals Samuel Chukwueze en Kelechi Iheanacho, beschikt Nigeria over een sterke selectie die in staat is om te presteren op het hoogste niveau. Bondscoach Gernot Rohr heeft het team goed voorbereid en is vastbesloten om zijn spelers naar succes te leiden.

Finidi George, die onlangs werd toegevoegd aan de technische staf van de Super Eagles, brengt zijn ervaring als voormalig international en zijn kennis van het Afrikaanse voetbal naar het team. Zijn aanwezigheid zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op de spelers en hen helpen om het beste uit zichzelf te halen tijdens de kwalificatiewedstrijden.

De Super Eagles zijn niet bang voor de uitdaging die voor hen ligt. Ze zijn vastbesloten om zich te kwalificeren voor het WK van 2026 en zullen er alles aan doen om hun doel te bereiken. Met een sterke selectie, een ervaren coach en een gemotiveerd team, hebben de Super Eagles alle ingrediënten in huis om succesvol te zijn in de kwalificatiewedstrijden tegen Benin Republic en andere tegenstanders. Voetbalfans over de hele wereld kunnen zich verheugen op spannende wedstrijden en hopelijk een succesvolle campagne voor Nigeria op weg naar het WK van 2026.

Swiatek verslaat Paolini en wint derde opeenvolgende French Open-titel Previous post Swiatek verslaat Paolini en wint derde opeenvolgende French Open-titel
2026 WK-kwalificatie: NFF prijst gouverneur van Akwa Ibom voor steun Next post 2026 WK-kwalificatie: NFF prijst gouverneur van Akwa Ibom voor steun