2026 WK-kwalificatie: Spelers van de Super Eagles beloven om een WK-ticket veilig te stellen

2026 WK-kwalificatie: Spelers van de Super Eagles beloven om een WK-ticket veilig te stellen

Super Eagles players have vowed to secure the 2026 FIFA World Cup ticket despite their poor qualifying campaign so far.

The Eagles suffered a huge setback in the qualifiers after suffering a 2-1 defeat to Benin Republic on Monday in Abidjan.

The defeat leaves the Eagles in fifth place on three points after four games.

Benin Republic go top of the group on seven points courtesy of their win against the Eagles.

Also Read: 2026 WCQ: Finidi Blames Super Eagles ‘Poor Defence’ For Benin Defeat

Reflecting on the defeat, the players dislcosed that they have discussed among themselves and have resolved to do everything possible to secure the ticket.

“We are back in the country and we are not happy about the way the two games panned out,” the players were quoted on the Super Eagles X handle.

“We have had talks among ourselves and have resolved to fight hard till the end to ensure we do the impossible which is qualifying for the 2026 World Cup. We don’t take your support for granted, we thank you immensely.”

The World Cup qualifiers will resume in March 2025 with the Eagles taking on Rwanda in Kigali and Zimbabwe in Uyo.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Nigeriaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, heeft beloofd om alles in het werk te stellen om zich te kwalificeren voor het Wereldkampioenschap voetbal in 2026. Met de kwalificatiewedstrijden die binnenkort van start gaan, zijn de spelers vastbesloten om een WK-ticket veilig te stellen en Nigeria trots te vertegenwoordigen op het grootste podium van het internationale voetbal.

De Super Eagles hebben een rijke geschiedenis op het WK, met hun beste prestatie tot nu toe in 1994 toen ze de achtste finales bereikten. Sindsdien hebben ze zich regelmatig weten te kwalificeren voor het toernooi, maar zijn ze er niet in geslaagd om verder te komen dan de groepsfase. Met een nieuwe generatie getalenteerde spelers en een hernieuwde focus op succes, zijn de Super Eagles vastbesloten om in 2026 verder te komen dan ooit tevoren.

Het team wordt geleid door bondscoach Augustine Eguavoen, die zelf een voormalig international is en bekend staat om zijn tactische kennis en leiderschap. Onder zijn leiding hebben de spelers hard getraind en zich voorbereid op de kwalificatiewedstrijden die voor de deur staan. Met een mix van ervaren spelers zoals Victor Osimhen en Wilfred Ndidi, en opkomende talenten zoals Samuel Chukwueze en Kelechi Iheanacho, heeft Nigeria een sterke selectie die in staat is om te concurreren met de beste teams ter wereld.

De kwalificatiewedstrijden zullen niet gemakkelijk zijn, met sterke tegenstanders zoals Kameroen, Ghana en Ivoorkust die allemaal strijden om een plek op het WK. Maar de Super Eagles zijn vastbesloten om hun kwaliteiten te laten zien en te bewijzen dat ze tot de top van het Afrikaanse voetbal behoren. Met de steun van hun fans en de vastberadenheid van de spelers, is Nigeria klaar om te schitteren op het wereldtoneel en hopelijk geschiedenis te schrijven in 2026.

Waarom Live of In-Play Wedden Aan Populariteit Wint: De Ultieme Gids Previous post Waarom Live of In-Play Wedden Aan Populariteit Wint: De Ultieme Gids
Titel: Welkomstbonus MelBet
Beschrijving: Voorwaarden en regels van de welkomstbonus van MelBet. Next post Titel: Welkomstbonus MelBet Beschrijving: Voorwaarden en regels van de welkomstbonus van MelBet.