2026 WK-kwalificatie: Confrontatie met Rohr grote motivatie voor Super Eagles – Ndidi

2026 WK-kwalificatie: Confrontatie met Rohr grote motivatie voor Super Eagles - Ndidi

Super Eagles midfielder, Wilfred Ndidi has said coming up against their former coach Gernot Rohr will be a big motivating factor for the team in Monday’s 2026 FIFA World Cup qualifying match.

Rohr was in charge of the Super Eagles for five years before he was sacked in December 2021.

The Frenchman will lead the Squirrels against the Super Eagles at the Felix Houphouet Boigny Stadium, Abidjan on Monday (today).

Ndidi stated that he is looking forward to the game which is important to the Super Eagles quest of securing a place at the mundial.

Read Also:NPFL: Fans Trouble Halt Rangers Vs Enyimba, Remo Stars Lose To Lobi Stars

“Gernot Rohr coached us for five years, but within those years players are coming, players are going.

“Facing him is actually a motivation because we know he’s a good coach, and we know he’s going to plan to win.

“We approaching that game we have to show him that he actually missed something in the team, that’s what we have to do now.”

The highly anticipated encounter will kick-off at 5pm Nigeria time.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Nigeriaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als de Super Eagles, staat voor een grote uitdaging in de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026. De confrontatie met hun voormalige coach, Gernot Rohr, zal een grote motivatie zijn voor de spelers, aldus middenvelder Wilfred Ndidi.

Rohr was van 2016 tot 2020 de bondscoach van Nigeria en leidde het team naar de Africa Cup of Nations in 2019. Ondanks zijn succes werd hij aan het einde van zijn contract niet verlengd en nam hij afscheid van de Super Eagles. Nu is hij de coach van een ander Afrikaans land en zal hij zijn voormalige team opnieuw tegenkomen in de kwalificatiewedstrijden voor het WK.

Ndidi, die een belangrijke speler is voor zowel zijn club Leicester City als voor Nigeria, gelooft dat de confrontatie met Rohr een extra motivatie zal zijn voor de Super Eagles. “Het is altijd speciaal om tegen je voormalige coach te spelen, vooral als het om kwalificatiewedstrijden voor het WK gaat”, aldus Ndidi. “We hebben veel respect voor Rohr en wat hij voor ons heeft gedaan, maar we zullen er alles aan doen om te winnen en ons te kwalificeren voor het WK.”

De Super Eagles hebben een sterke selectie met talentvolle spelers zoals Ndidi, Victor Osimhen, en Samuel Chukwueze. Ze hebben in het verleden laten zien dat ze kunnen concurreren met de beste teams ter wereld en hopen zich opnieuw te kwalificeren voor het WK in 2026.

De kwalificatiewedstrijden zullen een zware test zijn voor Nigeria, maar met de motivatie om zich te bewijzen tegen hun voormalige coach en de steun van hun fans, geloven de Super Eagles dat ze succesvol kunnen zijn. Het belooft een spannende strijd te worden en de fans kunnen zich verheugen op boeiende wedstrijden tussen Nigeria en andere Afrikaanse landen in de aanloop naar het WK van 2026.

Adeshina vestigt nieuw hoogspringrecord en kwalificeert zich voor de Olympische Spelen in Parijs Previous post Adeshina vestigt nieuw hoogspringrecord en kwalificeert zich voor de Olympische Spelen in Parijs
Arteta moet vastbesloten zijn om de Premier League-titel volgend seizoen te winnen - Lehmann Next post Arteta moet vastbesloten zijn om de Premier League-titel volgend seizoen te winnen – Lehmann