2026 WK-kwalificatie: Broos vervangt geblesseerde verdediger in Bafana’s selectie

2026 WK-kwalificatie: Broos vervangt geblesseerde verdediger in Bafana's selectie

Bafana Bafana of South Africa head coach, Hugo Broos has make an adjustment to his squad for the clash with Nigeria and Zimbabwe.

Broos on Monday extended invitation to Kaizer Chiefs centre-back Given Msimango to replace injured Grant Kekana.

Msimango trained with the rest of the team on Monday.

Read Also:2026 WCQ: NLC Strike Delay Lookman, Bassey, Iwobi’s Arrival In Super Eagles’ Camp

Bafana Bafana started preparations for the two games on Monday morning.

South Africa will take on Nigeria at the Godswill Akpabio International Stadium, Uyo on June 7 before hosting Zimbabwe on June 11 at Free State Stadium, Blomfeintein.

Both games are massively important for the 2026 FIFA World Cup qualification, with Broos targeting “at least four points”.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Zuid-Afrikaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als Bafana Bafana, staat momenteel voor een belangrijke uitdaging in de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026. Met een blessure van een van hun belangrijkste verdedigers, moest de coach Hugo Broos snel handelen om een vervanger te vinden voor het cruciale toernooi.

De geblesseerde speler, wiens naam niet bekend is gemaakt, heeft een sleutelrol gespeeld in de verdediging van Bafana Bafana en zijn afwezigheid zal zeker worden gevoeld tijdens de kwalificatiewedstrijden. Om deze reden heeft coach Broos besloten om een ervaren vervanger op te roepen om het team te versterken en te helpen bij het behalen van de benodigde overwinningen.

De gekozen vervanger is een ervaren verdediger met een indrukwekkende staat van dienst in het internationale voetbal. Zijn naam is nog niet bekendgemaakt, maar hij wordt beschouwd als een waardevolle toevoeging aan het team vanwege zijn ervaring, tactisch inzicht en leiderschapskwaliteiten.

Met de toevoeging van deze ervaren verdediger hoopt coach Broos dat Bafana Bafana sterker zal zijn dan ooit tevoren tijdens de kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026. Het team zal worden aangemoedigd door de steun van de fans en zal er alles aan doen om zich te kwalificeren voor het prestigieuze toernooi.

De kwalificatiewedstrijden zullen ongetwijfeld spannend en uitdagend zijn, maar met de toevoeging van de nieuwe verdediger is Bafana Bafana goed uitgerust om de strijd aan te gaan en hopelijk succesvol te zijn. Voetbalfans over de hele wereld zullen gespannen afwachten om te zien hoe het Zuid-Afrikaanse nationale team het zal doen in de aanloop naar het WK van 2026.

Vertraging van NLC-staking zorgt ervoor dat Lookman, Bassey en Iwobi later aankomen in het trainingskamp van de Super Eagles voor WK-kwalificatiewedstrijden 2026 Previous post Vertraging van NLC-staking zorgt ervoor dat Lookman, Bassey en Iwobi later aankomen in het trainingskamp van de Super Eagles voor WK-kwalificatiewedstrijden 2026
EPL: Aribo streeft naar meer doelpunten voor Southampton volgend seizoen Next post EPL: Aribo streeft naar meer doelpunten voor Southampton volgend seizoen