2026 WK-kwalificatie: Bafana Bafana komen woensdag aan in Uyo voor confrontatie met Super Eagles

2026 WK-kwalificatie: Bafana Bafana komen woensdag aan in Uyo voor confrontatie met Super Eagles

The Bafana Bafana of South Africa will arrive Uyo on Wednesday ahead of the 2026 FIFA World Cup qualifying tie against Nigeria.

23 players, backroom staff and officials of the South African Football Association (SAFA) will make the trip.

The delegation will travel to Nigeria via a chartered aircraft.

The team will be lodged at the Four Points by Sheraton Hotel , Ikot Ekpene.

Read Also:Colombia 2024: Danjuma Declares Falconets Readiness To Face Any Opposition

Head coach Hugo Broos made an adjustment to his squad on Monday following Grant Kekana’s injury.

Kaizer Chiefs defender Given Msimango has been called up as his replacement.

Kekana suffered an injury in Saturday’s Nedbank Cup final against Orlando Pirates. He was replaced by Junior Mendietta after the break.

Nigeria will host South Africa at the Godswill Akpabio International Stadium, Uyo on Friday.

Copyright © 2024 Completesports.com All rights reserved. The information contained in Completesports.com may not be published, broadcast, rewritten, or redistributed without the prior written authority of Completesports.com.

De Zuid-Afrikaanse nationale voetbalploeg, ook wel bekend als Bafana Bafana, zal op woensdag arriveren in Uyo, Nigeria voor een belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen de Super Eagles. De wedstrijd staat gepland voor donderdag en zal plaatsvinden in het Godswill Akpabio International Stadium.

De confrontatie tussen deze twee Afrikaanse voetbalgiganten belooft een spannende en intense strijd te worden, aangezien beide teams strijden om een plek op het wereldtoneel tijdens het WK van 2026. Zowel Bafana Bafana als de Super Eagles hebben een rijke geschiedenis in het Afrikaanse voetbal en hebben in het verleden al meerdere keren deelgenomen aan het WK.

De Zuid-Afrikaanse ploeg zal onder leiding staan van hun coach Hugo Broos, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van Bafana Bafana. Broos heeft al laten zien dat hij in staat is om zijn team naar succes te leiden, met overwinningen in de recente kwalificatiewedstrijden.

Aan de andere kant zullen de Super Eagles worden geleid door hun ervaren coach Gernot Rohr, die al jarenlang aan het roer staat van het Nigeriaanse nationale team. Rohr heeft een sterke selectie tot zijn beschikking, met spelers als Victor Osimhen, Wilfred Ndidi en Alex Iwobi die allemaal in topvorm verkeren.

De wedstrijd tussen Bafana Bafana en de Super Eagles belooft een spektakel te worden voor voetbalfans over de hele wereld. Beide teams zullen er alles aan doen om de overwinning binnen te halen en een stap dichter bij kwalificatie voor het WK van 2026 te komen.

Voetbalfans kunnen uitkijken naar een spannende en onvoorspelbare wedstrijd tussen deze twee Afrikaanse voetbalgrootheden. De strijd om een plek op het wereldtoneel zal ongetwijfeld zorgen voor een intense en gepassioneerde confrontatie in Uyo.

Colombia 2024: Danjuma verklaart dat de Falconets klaar zijn om elke tegenstand te trotseren Previous post Colombia 2024: Danjuma verklaart dat de Falconets klaar zijn om elke tegenstand te trotseren
Edmonton Oilers Reach Stanley Cup Final, Sparking Celebrations from Arctic Circle to Philippines Next post Edmonton Oilers Reach Stanley Cup Final, Sparking Celebrations from Arctic Circle to Philippines