2025 AFCON-kwalificatie: ‘Ik wil een trofee winnen met de Eagles’ – Aina

2025 AFCON-kwalificatie: 'Ik wil een trofee winnen met de Eagles' - Aina

Super Eagles defender Ola Aina has expressed his desire to win a trophy with the senior national team.

The Nottingham Forest star, who is part of the Nigerian squad that will face Libya in a 2025 Africa Cup of Nations qualifier, stated this in an interview with Dangolo TV.

Read Also: Saka Has All Attributes To Captain England —Shearer

He also noted that the current caliber of players in the Super Eagles has what it takes to deliver a trophy.

“It’s a privilege to play for the Super Eagles. It’s a dream for a lot of Nigerians. To be selected is a privilege, so I’m always happy.

“I want to win a trophy with the national team, whatever trophy, World Cup or Africa Cup of Nations. I think winning a trophy with the Super Eagles and with this team that we have now will be the best thing.”

Got what it Takes?

Predict and Win Millions Now

Nigeriaanse voetballer Ola Aina heeft onlangs zijn ambities uitgesproken om een trofee te winnen met het nationale team, de Super Eagles, tijdens de kwalificatiewedstrijden voor de Africa Cup of Nations (AFCON) in 2025. Aina, die momenteel speelt voor Fulham in de Engelse Premier League, is vastbesloten om zijn land te vertegenwoordigen op het hoogste niveau en hoopt dat hij kan bijdragen aan het succes van het team.

Aina, die ook heeft gespeeld voor clubs als Chelsea en Torino, is een veelbelovende verdediger die bekend staat om zijn snelheid, technische vaardigheden en tactisch inzicht. Hij heeft al verschillende keren gespeeld voor de Super Eagles en heeft laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor het team.

In een recent interview sprak Aina over zijn doelen voor de toekomst en zijn wens om een trofee te winnen met de Super Eagles. Hij zei: “Ik ben vastbesloten om mijn land trots te maken en ik geloof dat we het talent en de kwaliteit hebben om grote dingen te bereiken. Ik wil graag een trofee winnen met de Eagles en ik zal er alles aan doen om dat doel te bereiken.”

De kwalificatiewedstrijden voor de AFCON in 2025 zullen naar verwachting zeer competitief zijn, met sterke teams uit heel Afrika die strijden om een plek op het toernooi. Aina en zijn teamgenoten zullen hard moeten werken en goed moeten presteren om zich te kwalificeren, maar met hun talent en vastberadenheid hebben ze zeker een goede kans om succes te behalen.

Fans van de Super Eagles zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over Aina’s ambitie en vastberadenheid om een trofee te winnen met het team. Met zijn talent en leiderschap op het veld, zou hij wel eens de sleutel kunnen zijn tot het succes van Nigeria op de AFCON in 2025. We zullen moeten afwachten hoe de kwalificatiewedstrijden verlopen, maar één ding is zeker: Aina zal er alles aan doen om zijn droom waar te maken en Nigeria te helpen bij het behalen van internationaal succes.

Shearer: Saka heeft alle eigenschappen om Engeland aan te voeren Previous post Shearer: Saka heeft alle eigenschappen om Engeland aan te voeren
2025 AFCON-kwalificatie: Super Eagles kunnen zich niet veroorloven om Libië te onderschatten - Dele-Bashiru Next post 2025 AFCON-kwalificatie: Super Eagles kunnen zich niet veroorloven om Libië te onderschatten – Dele-Bashiru